Erdal Özyağcılar da 20 Dakika Dizisini Eleştirenler Kervanına Katıldı.

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Erdal Özyağcılar Beyaz Tv'de katıldığı Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze programında dizisini izlemeyen oyuncuları eleştirirken Kendisinin bir çok Dizisi izlediğin söylerken konu 20 dakikaya gelince İlker Aksum'un oyunculuğunu beğendiğini ve ardından imalı bir şekilde " performansına o kadar yani uzatmayalım"'ın ardından müstehzi şekilde gülerek "20 dakikay"ı beğenmediğini ima etmiş oldu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kendisinin Elveda Rumeli dizisinide hatırlıyorum ben.Yörük türkünü oynamasına rağmen arnavut aksanı yapıyordu.Birilerini eleştiriceksen önce dizindeki karakterini tam öğreneceksin bence
)

Bence haklı konuşmuş. Oyuncu dizisini izlemeli.

Kendisinin Elveda Rumeli dizisinide hatırlıyorum ben.Yörük türkünü oynamasına rağmen arnavut aksanı yapıyordu.Birilerini eleştiriceksen önce dizindeki karakterini tam öğreneceksin bence
)

aksanı düzgün yapan kimse yokturda erdal öz yacılar oyunculukları eleştşmiyor ki dizi yi ve oyuncuların kendilerini begmişliklerini eleştiriyor

er.öz. en iyilerdendr Türk insaninın aklında belli bir şablon vardır ona göre de şivesi başarılıdr ayrica 20 dk yi eleştirmesi o dizi adına önemli bir gelişmedr olmlu ya da olumsz

- - - Ekleme - - -

er.öz. en iyilerdendr Türk insaninın aklında belli bir şablon vardır ona göre de şivesi başarılıdr ayrica 20 dk yi eleştirmesi o dizi adına önemli bir gelişmedr olmlu ya da olumsz

bu adam 2 yaka bir ismaildeki adam değilmi evt o.dizi 10 bölum bile sürmedi.

20 Dakika dizisi değilde, oyunculara yaptığı eleştiri daha önemli burada.

Hayır o dizilerde şiveler gayet rezalet ötesiydi.Hem öyle olsa bile (Türklerin aklında öyle bir şive bulunsa bile yani) bu yanlış birşey ve gerçeklikten koşarak uzaklaşıyor böyle olunca.Balkanlardaki Yörük Türkleri öyle aksan kullanmıyorlar.Filiz Ahmet'i Muhteşem Yüzyıl'da izlersen (KEndisi MAkedonya doğumlu bir Türk) aksanının hiç o dizilerdeki gibi olmadığını göreceksin.O aksan Türklerle,Yugoslavlarla hiçbir alakası bulunmayan Arnavutlara ait.Arnavutlar öyle Türkçe konuşuyorlar.Tabi bu adamın değil yapımcıların senaristlerinde suçu olabilir

Son düzenleme:
Yabancı Damatta sürekli ezdigi damadı Ruşen'e torpil gecmis ya

- - - Ekleme - - -

Yabancı Damatta sürekli ezdigi damadı Ruşen'e torpil gecmis ya

elveda rumelide iki üç kez şive değişti ilk şive hiç anlaşılmadı türkiyede mecbur türkiyede anlaşılan trakya ege agzı karışık bişeye dönüldü. şive karışık mesele mekodonyadaki türkler böyle konuş diye bişey yok. mesela karadenizde 10 değişik şive vardır en az her kadabada kulanılan agız farklı. oyuncuarda ne ögretiliyorsa onu kulanıyorlar demek o şiveyi ögretenler arnavut kökenliymiş
))

türkiyede şive zaten çok önemli deği sadece şive yaparken istanbul türkçesine kaçmasın agzı yeter

Sanirim 20 Dakika'nin senaryo kurgusunu begenmedi

İlker Aksum'la bir sorunu var sanırım eee son yaptığı tüm işlerde tutamayınca böyle saldırganca davranması çok doğal

O programı izledim çok imalı konuştu İlker'i beğeniyorum ama sadece oyunculuğunu dedi.

dream izlemişsin ama yanlış anlamışsın videoda o kısım var istersen bi daha izle..

özyağcılar sevdiği izlediği dizilerden bahsediyor konu 20 dakika gelince diziden sadece ilkeri begeniyorum diyor sadece ilkeri diğer konulara girmeyelim diyor. zaten bir oyuncunun başka neyini begenebilir adam ilkerin oyunculugunu begeniyorum ama yakışıklı değil mi diyecek yani
)))))))))))))))))))))