Erbil Bir Süre Kendini Unutturacak

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]'Çarkıfelek' programı ile de yolları ayrılan Erbil bir süre ekranda olmayacak.[/h]

Van gafı, Mehmet Ali Erbil'i yaktı! Halkın büyük tepkisini çeken Mali'nin Çarkıfelek isimli programı bitti. Komedyenin yerini Petek Dinçöz aldı.
[h=4]TNT ANLAŞMAYI FESHETTİ[/h]Depremin vurduğu Van hakkındaki sözleriyle yılın en talihsiz gaflarından birine imza atan Mehmet Ali Erbil'e bir darbe de çalıştığı televizyon kanalından geldi.
Vatandaşın büyük tepkisini çeken Mali'nin, TNT'de yaptığı "Çarkıfelek" adlı yarışmayı sunmak için yaptığı anlaşma feshedildi.
[h=4]KENDİNİ UNUTTURACAK[/h]Programın yapımcısı Sinevizyon, Mali'yle ortak bir kararla yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Erbil, kendisine duyulan öfkeyi unutturmak için bir süre ekrandan uzak durma kararı aldı. Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek'i sunmak için peşin aldığı ücretin bir kısmını da iade ettiği öğrenildi.
[h=4]HEMEN iŞE KOYULDU[/h]Mehmet Ali Erbil'in yerine Çarkıfelek'i sunma görevini üstlenen Petek Dinçöz, işine başladı. Dinçöz, yılbaşında ekranda olacak.
[h=4]HANGİ SÖZLERİ YAKTI?[/h]Mehmet Ali Erbil'in İstinyePark'ta görüntülendiği Rus güzeller için sarf ettiği; "Bunlar Vanlı. Yedirdik, içirdik, giydirdik... Şimdi de yolcu ediyoruz" sözleri tüm Türkiye'de büyük tepki toplamıştı.

En iyisi o olur. Açıkçası sevdiğim ve bence başarılı bir komedyen fakat zaman zaman saçma hareketler ve açıklamalarda bulunuyor. Sonrasında kendisi de pişman oluyordur bunlardan ama iş işten geçmiş oluyor...

espri amacıyla söledi onu bnde izlerken duymuştum.. bnce televizyonda daha kötü şeyler yapanlar var onlara bişey olmuyo halkı eğlendiren güldüren komedyenler hep geride kalıyo... bnce mehmet ali erbil bi daha program yapmasın yaprsada artık anlaşmayı şu anki durumuna gre imzalasın.. adam habire kovuluyo..

Bazi haraketlerini bende begenmiyorum.. Örnek verecek olursam:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok beğeniyordum ben Maliyi fakat döneklik yaptıktan sonra soğudum diyebilirim.

Ancak: AKPyi tebrik ederken gözleri hep sola dönüyor, yani sanki birine bakıyormuş gibi, ama neyse... :chargrined:

Moderatörün son düzenlenenleri: