Enrique Iglesias - Bailando 1 Milyar İzleyiciye Ulaştı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,361
Puanı
1,061
Enrique Iglesias - Bailando 1 Milyar İzleyiciye Ulaştı!

Ünlü İspanyol star Enrique Iglesias'ın Bailando şarkısı 1 Milyar izleyiciye ulaştı.

2014 yılında Sex and Love albümünün en çok ilgi gören parçası Bailando'nun klibi sonunda bekleneni yaptı ve 1 Milyar izleyiciye ulaştı. Başta Grammy olmak üzere bir çok ödül töreninde ödülleri toplayan efsane şarkı Bilando bu rekoruyla en çok dinlenen Latin şarkı olmaya devam ederken 1 Milyar izleyiciye ulaşmış 6. video oldu.

Enrique Iglesias - Bailando;

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

İşte bu sürpriz oldu, bu kadar çok dinlenen bir şarkı olduğundan hiç haberdar değildim ama güzel şarkı tabii.

Benimde çok sevdiğim bir şarkı ama 900 M olmasına bile şaşırmıştim zamanında. Hala fazla geliyor 1 Milyar oluşu.

Şaka maka en son 4-5 sene önce dinlemişimdir, amcamın müzik listesinde bir şarkısı vardı ismi hep ilginç gelmiştir.

Şarkının tam tavan yaptığı bölüm acayip iyi, ispanyolların sıcaklığını yansıtan bir klip. Tabi 1milyar alması .. Normalde izlesem 600 bin değer çekerdim max.

Bu şarkıyı dinlediğimi hiç hatırlamıyorum. 1M olması da garip geldi. 1 milyar olacak sıradaki klipler Meghan Trainor - All About That Bass ve Mark Ronson - Uptown Funk

Offf bu ne cahillik.
Koskoca Bailando'yu bilmemek ayıp.

Ben Enrique'nin Türkiye'de de çok popi olduğunu düşünürdüm. Forum bile tanımadıysa kimse tanımaz. O kadar da konser verdi adam.

Şarkının klibi çok hoş. Dansları çok güzel karıştırmışlar. Acayip hoş şeyler bunlar.

An itibari ile şarkı 1.625.847.288 görüntüleme sayısında, 2 milyar izleyiciye doğru adım adım ilerliyor.