Enrique Iglesias - Bailando 1 Milyar İzleyiciye Ulaştı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,361
Puanı
1,061
Enrique Iglesias - Bailando 1 Milyar İzleyiciye Ulaştı!

ddd444-150x150.jpg

Ünlü İspanyol star Enrique Iglesias'ın Bailando şarkısı 1 Milyar izleyiciye ulaştı.

2014 yılında Sex and Love albümünün en çok ilgi gören parçası Bailando'nun klibi sonunda bekleneni yaptı ve 1 Milyar izleyiciye ulaştı. Başta Grammy olmak üzere bir çok ödül töreninde ödülleri toplayan efsane şarkı Bilando bu rekoruyla en çok dinlenen Latin şarkı olmaya devam ederken 1 Milyar izleyiciye ulaşmış 6. video oldu.

Enrique Iglesias - Bailando;

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Benimde çok sevdiğim bir şarkı ama 900 M olmasına bile şaşırmıştim zamanında. Hala fazla geliyor 1 Milyar oluşu.:X

Şaka maka en son 4-5 sene önce dinlemişimdir, amcamın müzik listesinde bir şarkısı vardı ismi hep ilginç gelmiştir. :D

Şarkının tam tavan yaptığı bölüm acayip iyi, ispanyolların sıcaklığını yansıtan bir klip. Tabi 1milyar alması .. Normalde izlesem 600 bin değer çekerdim max. :D

Bu şarkıyı dinlediğimi hiç hatırlamıyorum. 1M olması da garip geldi. 1 milyar olacak sıradaki klipler Meghan Trainor - All About That Bass ve Mark Ronson - Uptown Funk :D

Offf bu ne cahillik.:A Koskoca Bailando'yu bilmemek ayıp.:F

Ben Enrique'nin Türkiye'de de çok popi olduğunu düşünürdüm. Forum bile tanımadıysa kimse tanımaz. O kadar da konser verdi adam.:D

Şarkının klibi çok hoş. Dansları çok güzel karıştırmışlar. Acayip hoş şeyler bunlar.:bhr:

An itibari ile şarkı 1.625.847.288 görüntüleme sayısında, 2 milyar izleyiciye doğru adım adım ilerliyor. :)