Enis Arıkan "20 Dakika" Dizisine Mi Dahil Oluyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
ozelhaber.gif

Son olarak atv'de yayınlanan "Uçurum" dizisinde rol alan başarılı oyuncu Enis Arıkan yeni diziye başlıyor!

Geçtiğimiz sezon atv'de ekrana gelen "Uçurum" dizisinde büyük başarıyla 'Kutlu' karakterini canlandıran Enis Arıkan bir sosyal paylaşım sitesinde yeni bir diziye başlayacağını açıkladı hayranlarına.

Bir çok çeşitli forumlarda yer alan haberlere göre Enis Arıkan, "20 Dakika" dizisine 'Jilet' karakteriyle dahil olabilir. Twitter'da ilk tebriğin Fırat Çelik'ten gelmesi de iddiaları güçlendirdi.

Enis Arıkan'ın diziye gerçekten katılıp katılmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak. Gelişmeleri
FavoriForumum'dan takip edebilirsiniz.

3HY95SJuvrv471lcRmvN9Of0.jpg

Fks14 | *Dream*

Genco'da izlemiştim kendisini, orada en sevmediğim karakterlerden biriydi ama iyi performans gösteriyordu.

Yerden Yüksek'teki rolü ile iki yıl önce komedi dalında en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Dizi için iyi bir transfer olur. Fakat tabii reyting açısından söylemiyorum bunu öyle bir amaç da yoktur kadroya katılmasında. :)

Uçurum'da otizimli Kutlu karakterini büyük bir başarı ile canlandırmıştı.Umarım 20 Dakika'ya dahil olur.Çok iyi bir oyuncu :)

Haberi bırakıp köşeye kilitlendim. :F

Neden orada hem Dream hem senin ismin yazıyor Furkan?

uçurumda rolünü çok iyi oynuyodu iyi bir oyuncu:)

uçurumda iyiydi akriyeri çin daha iyi bir dizide yer alamlı yükselmek istiyorsa :)

- - - Ekleme - - -

uçurumda iyiydi akriyeri çin daha iyi bir dizide yer alamlı yükselmek istiyorsa :)

Kutlu karakterinde çok başarılıydı, Kerem Deren, 20 Dakika'da Uçurum'dan baya oyuncu kullandı zaten, Enis Arıkan'da dahil olur muhtemelen. :)

Çok iyi oyuncu mu bilemem ama Uçurum'daki "Kutlu" karakterinin üzerine çıkamaz.Muhteşem bi karakterdi muhteşem oynadı.Fazla söze gerek yok.