Enine Boyuna-Her Şeye Rağmen dizisi

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Ekranların yeni yüzü: Her Şeye Rağmen... Adalet,aşk ve intikam arasında kalmış hayatlar... İlk bölümüyle beğeni toplayan dizi 2. ve 3. bölüm reytingleriyle beklentilerin çok altında kaldı. Cuma 22.15'e alınan dizinin yönetmen koltuğunu Ümmü Burhan'dan Gönülçelen ve birçok ünlü yapımı yönetmiş olan Cevdet Mercan aldı. İşte Her Şeye Rağmen ile ilgili her şey:
Ortamlar,Kostümler,Dekor
Dizi ortam,kostüm ve dekor bakımından izleyiciden tam not aldı.1940'lı yılları iddialı bir yapıma yakışır şekilde yansıtıyor. Ortamlar özenle dizayn edilmiş. 1940'lı yılların havası hissediliyor. Kostümler de aynı titizlikle seçilmiş.
Konu,Senaryonun ilerleyişi ve Dublaj Eleştirileri...
Dizinin konusu bir grup tarafından beğenilirken,diğer bir gup tarafından dar ve ilgi çekmeyen bir konu olarak nitelendirildi... Senaryonun ilgi çekmediği ve yavaş ilerlediği söylendi... Bazı karakterlerin seyirciyi ittiği belirtildi... Dublajlar bir kesim tarafından beğenilmedi... Bir kesimin ise dikkatini çekmedi.
Her Şeye Rağmen!
Her Şeye Rağmen dizisi her şeye rağmen bir kesimin sevgi ve beğenisini kazandı... İlk bölümüyle reyting listesine hızlı giren yapım 2.ve 3.bölüm reytingleriyle hayal kırıklığı yarattı. Yine de dizi iki grupta da ilk 10'a girmeyi başardı. Beklentilerin iste çok altında kaldı.
Kişisel Yorumum
Bence dizi konusu güzel... Ama senaryo hızlandırılmalı ve yeni bir şeyler katılmalı... İzleyici çekecek şeylerden bahsediyorum... Konu bana göre geniş bir yelpazede işlenmesi mümkün olan bir konu... Konu üstüne yeni şeyler eklenebilmeli... Dublajlara bir çeki düzen verilmeli... Ayrıca adalet,aşk ve intikam duyguları izleyiciye hissettirilebilmeli...

Son düzenleme: