Engin Hepileri'nin Geleceği Çok Parlak !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
"Emret Komutanım" dizisinde kariyerinde bambaşka bir yola giren ve sonrasında Show TV'de ekrana gelen "Bu Kalp Seni Unutur Mu?", Kanal D'de ekrana gelen "Yaprak Dökümü" ve Atv'de ekrana gelen Gönülçelen gibi dizilerde ön plana çıkmayı başaran Engin Hepileri bugünlerde rol adlığı İntikam dizisiyle adından çok söz ettiriyor.

Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Engin Hepileri'yi izlerken çoğumuzun ağzı açık kalıyor. Başarılı oyuncu "İntikam" dizisini belkide en gerçekçi kılan etmen !

Hepileri'nin bu performansından sonra kariyerinde önemli bir değişiklik olacağının da altını çizmeliyim. Bu başarılı oyuncu İntikam dizisinden sonrada çok başarılı işlere imza atacaktır. Buradan yapımcılara sesleniyorum. Çok iyi bir oyuncu var, İntikam dizisi bittikten sonra sadece gözünüzü açıp birilerinden daha iyi iş çıkarmak istiyorsanız adımlarınızı atarken daha hızlı davranmalısınız !

dizi kolik

Adamın yaşı olmuş 35, geleceği parlak diyorsun.
Engin Hepileri zaten başarılı bir oyuncu, bu birçok kişi tarafından da biliniyor.

Adamın yaşı olmuş 35, geleceği parlak diyorsun.
Engin Hepileri zaten başarılı bir oyuncu, bunu ayrıca belirtmeye gerek yok.

35 yaşındaysa ne var bunda?

Bu işler yaşa değil yeteneğe bakıyor, ayrıca yaşını hiç göstermiyor.

35 yaşındaysa ne var bunda?

Bu işler yaşa değil yeteneğe bakıyor, ayrıca yaşını hiç göstermiyor.

Onun yetenekli olduğu zaten biliniyor. Oynadığı diziler zaten yetenekli olduğunun göstergesi. Yaş konusuna gelince evet, daha genç gösteriyor.

Yaprak Dokumu'nde basarili performans sergiliyordu, ben begenmistim sahsen

Onun yetenekli olduğu zaten biliniyor. Oynadığı diziler zaten yetenekli olduğunun göstergesi. Yaş konusuna gelince evet, daha genç gösteriyor.

Ben geleceği parlak derken bu zamana kadar pek başrol oyuncusu olarak göremedik. İntikam dizisinde de öyle sayılır. Başrol ve yan oyuncu arası. Geleceği parlaktan kastım bu diziden sonra onu başrollerde göreceğimiz...

O başlık dediğini yansıtmıyor aslında. Her neyse aslında bu oyuncuyu ben hep bu tür rollerde olmasını isterdim de, diziyi izlemiyorum.

O başlık dediğini yansıtmıyor aslında. Her neyse aslında bu oyuncuyu ben hep bu tür rollerde olmasını isterdim de, diziyi izlemiyorum.

Genç bir oyuncu. 35 yaş bana göre fazla değil. Geleceği de çok parlak.

Yas önemli degil, mesela Nebahat Çehre'de bugune kadar içindeki kadinlari çikartamamistir içinden..

Engin Hepileri Başrol oynamaz belki.Gizli başrol tarzı rolleri daha çok sevdiğini söylemişti bir röportajda.
Ama yinede teklif gelirse oynar bence.

"Emret Komutanım" dizisinde ve "Başımın Belası" filminde rol almıştı, çok beğenmiştim performansını. Ayrıca Gökhan Türkmen'in "Bir Öykü" klibinde rol almıştı, orada da iyi bir performans sergilemişti.

Bu akşam tv2'de Engin Hepileri'nin "Son Ders" adındaki filmi yayınlanacak.

yaşa bakmaz bu iş oyuncu yaşı ne olursa olsun reytingi düşük olsa da hakkı verilir
kenan 38 inde başrol oynuyor.nebahat çehre neredeyse 70 yaşında.haluk bilginer-tuncel kurtiz hep konuşuluyro oyuncluklaryla.demet akbağ her rolün hakkını veriyor.fikret kuşkan 40 larında amahep başrol