Engin Günaydın'dan Yeni Komedi Filmi "İçimdeki Ses"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,735
Puanı
1,060
thumbnail_1409818518.jpg

Türkiye'nin en yetenekli komedi oyuncularından olan, Galip Derviş dizisinin başrol oyuncusu Engin Günaydın, senaryosunu kendisinin yazdığı "İçimdeki Ses" isimli komedi filmiyle beyazperdeye dönmeye hazırlanıyor.

Çekimlerine geçtiğimiz Ağustos ayında başlanan filmin baş rollerinde Engin Günaydın ve Leyda Lydia Tuğutlu yer alacak. Bu ikiliye eşlik edecek isimler ise Füsun Demirel, Ersin Korkut, Hamdi Kahraman ve Onur Buldu olacak.

Filmin yapımcılığını Barakuda Film, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstlenecek.

Filmin konusu ise şöyle:

Kendi dünyasında yaşayan, özgüveni yetersiz bir yazar olan Selim (Engin Günaydın); doğru dürüst bir ilişkisi olamadığından, yalnızlıktan kurtulmak için son çare annesiyle birlikte yaşamaya karar verir. Gittiği spor salonunda sakarlığı nedeniyle, herkesin hayran olacağı kadar güzel ve zengin Ayşıl (Leyla Tuğutlu) ile tanışır. Selim’e aşık olan Ayşıl, mutluluğa giden yolun; Selim’in umreden yeni dönmüş, kendi kafasındaki gelin adayını arayan annesi Mehpare(Füsun Demirel) ve onun kadın arkadaş grubundan geçtiğini düşünür. Ayşıl, Mehpare ve onun tayfasıyla başlarından bir sürü komik olayın geçeceği bir yolculuğa çıkmayı göze alır.

İşte filmden ilk görüntüler:

25794601.jpg

25794600.jpg
25794598.jpg
25794597.jpg

Ersin Korkut da iyiymiş :Z
Kadında güzelmiş bu arada :bhr:
İzlenebilir film :)
Algım niye yok :T:

Çok güzel olmuş fragman :) bütün bkm var gibi filmde ersin ve onur süper olmuşlar.

Fragmanı ben de günler önce izlemiştim, iyi olmuş. En azından izlenilebilir bir film. Hem kadro da güzel. Zaten Engin Günaydın'ın içerisinde olduğu bir işi kaçırma gibi bir niyetim yok., orası ayrı... :)

Leyla Hanım da iyiymiş, ama ben Algı'yı istiyorum... :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr