Engin Günaydın'dan İlginç Tavır!

Tzira

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,718
Puanı
280
Bilindiği üzere Barakuda Film'in yapımcılığını yaptığı, Kanal D'de yayınlanan ve Altın Küre ödüllü Amerikan dizisi Monk'un Türkçe uyarlaması olan Galip Derviş dizisi 28 Aralık Pazar günü final yapacak.

23 Aralık Salı günü dizinin final bölümünün çekimleri biterken, 24 Aralık Çarşamba akşamı ekip İstanbul Taksim'deki The Marmara Hotel'de bir final yemeği verdi. Yemeğe dizinin oyuncuları ve set ekibi katıldı. Ayrıca basın mensupları da hazır bulundu.

Ancak Uçankuş'un haberine göre, dizinin oyuncularından Engin Günaydın, basın mensuplarının karşısına çıkmayı kabul etmedi. Engin Günaydın'ın bu tavrı oldukça ilginç karşılandı. Dizinin diğer başrol oyuncuları Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner ise basının sorularını samimi bir şekilde yanıtladı. Engin Günaydın'ın ise niye böyle bir tavır aldığı henüz bilinmiyor.

Haberin kaynağı için: http://www.ucankus.com/detay/129318...n-gunaydin-dan-anlasilamayan-bir-garip-haller

Bu arada konuyu açmadan önce nereye açacağımı bilemedim, TV haberleri ile magazin arasında kaldım, magazine açtım. Yanlış yere açtıysam konunun taşınma olasılığı var mıdır?

Engin Günaydın nasıl bir boyutta, bu kafa neyin kafası bilmiyorum ama harbi çok komik bir adam.

Adamın dizisi çok saçma nedenlerden ötürü bitiyor, niye tavır almasın? Tamam, öyle yapması belki de hoş olmamış. Ama o kadar emek verdiği yapımın bir final dahi yaptırılmadan bitirilmesi onu da çok üzmüştür kesin. Geçmiş olsun tekrar...

Bu ara doğru yere açmışsın konuyu @Tzira, sıkıntı yok...

Engin Günaydın zaten ilginç biri sağı solu belli olmaz şaşırmadım yani

Dizinin görüntü yönetmeni Serdar Armutlu, yemekten bir fotoğraf paylamış. Fotoğrafta Engin Günaydın gayet neşeli gözüküyor, yani tavrı sadece basına karşı da olabilir.

Valla adam %1000 haklı. Kanal D'nin saçma bir kararı yüzünden gayet samimi bir diziye yazık oluyor. Herkese tekrardan geçmiş olsun diyorum..