Engin Günaydın Ve Okan Yalabık Gidince Muhteşem Yüzyıl Sıkıntı Çekecek!

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Türk dizileri de uzunluk açısından dünyadaki benzerlerine ayak uydurmaya başladı.Önce seneler öncesinde yayına giren Bizimkiler daha sonra Süper Baba şimdilerde de Kurtlar vadisi misyonu devam ettirmekte.Bir şeyi tadında bırakmakta her zaman fayda var.Evet belki Dallas, Hanedan gibi diziler yurtdışında yıllarca yayınlandı. Ancak bu filmlerin oyuncu kadrosunda Patrick Duffy, Larry Hagman, Joan Collins gibi büyük isimler de oynuyordu. Doğrusunu isterseniz fazlaca uzatılan diziler gerek senaryo açısından gerekse oyunculuk açısından ilgi çekmiyor. Tutan bir diziyi sürekli olarak geliştirmek ve yeni yüzlerle de kadroyu takviye etmek şart.Bunu en çok Muhteşem Yüzyıl'da görüyoruz.Bugün oyuncular bile zaman geçtikçe rollerine daha fazla ısınmaya başladılar.Ancak Pargalı karakteri ve Engin Günaydın'ın canlandırdığı ağa tipmlemesinin de diziden ayrılması diziye oldukça zorluk çıkaracak.

engin günaydın gitti ve etkilemedi
pargalı gidince de hissedilmez. validenin yavaş yavaş rolünü azaltmıştılar

Ben şahsen sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum.Evet hayran kitleleri muhakkak vardır ama bu diziden bir şey koparmayacaktır diye düşünüyorum.