cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,325
- Puanı
- 1,060
Bence yine de A/B grubunda basarili sonuçlar elde eder.
gerçi o da doğru. Kanıt tam bir AB dizisiydi
Bence yine de A/B grubunda basarili sonuçlar elde eder.
gerçi o da doğru. Kanıt tam bir AB dizisiydi
Evet senaryosuyla beraber A/B izleyicisini hitap eden bir dizi KANIT.
Revenge uyarlaması planlanırken bir de Monk'un çıkması sürpriz oldu, bana sırayla yapılsa ikisine de bolca bakit ayrılsa daha iyiymiş gibi geldi...
İki diznin de hikayesi güzel ama uyarlamalarda baştan 3-0 yeniksin, uyarlamaları başarıyla ekrana taşımak çok zor, onlardan yüksek reyting ummak daha da zor.
Keşke acele edilmeseydi veya uyarlamalara fazla kendilerini kaptırmasalardı, her güzel dizi Türkiye'de başarılı olacak diye bir şey yok...
Dizi madem yapılıyor, biraz hakkında konuşalım, hikaye muazzam görünüyor açıkçası, aslını takip etmedim ama konuyu okuyunca açıp izlemek geldi içimden, Engin Günaydın'ı kafamda oluşan ilk resme yerleştirince harika bir tablo çıktı ortaya, cuk oturacakmış gibi geliyor...
Günü konusuna gelirsek bence Cumartesi olmalı, o gün bu tür bir dizi iş yapabilir diye düşünüyorum, soft komedilere ihtiyaç var, BBEB de düşmüşken oraya yerleştirilebilir. Diğer seçenekler ise Pazartesi ve Pazar. Ben şimdilik Arka Sokaklar'ın ve pazar günkü BBEB'in yerinde kalmasını doğru buluyorum. Ancak ya bu dizi ya da Karagül pazartesiye gelecek gibi...
Kanal D bu iki uyarlamayı çok çok iyi ayarlamalı ki seyirciler hemen sevsin ve seyretsin!
seyirci hazır kıta bekliyor yeterki bir an önce yayınlansın
Destere, yapımlar bu mantıkla hazırlanırsa hepsi batar.İki dizi de çok tehlikeli, kesin tutacak işler değiller, özellikle Revenge çok zor tutturulabilir, üzerinde çok çalışılmalı...
Destere, yapımlar bu mantıkla hazırlanırsa hepsi batar.İki dizi de çok tehlikeli, kesin tutacak işler değiller, özellikle Revenge çok zor tutturulabilir, üzerinde çok çalışılmalı...
bizde önce oyuncuya bakarlar sonra konu yani senaryo gelir halkımızın yapısına uygun konusu anlaşılır ve basit olduktan sonra birazda aksiyon bu dizi kesin tutar tabi son dizisini yazan senarist bunuda bulmacaya çevirmese revenge süper iş olacak ahada buraya yazıyorum silmeyin sonra kanıt olsun)
Berkun Oya çevirir bence bu diziyi de bulmacaya, bir kere hata yapan hep yapabilir...
Ben tutması çok zor diyorum, oyuncuların önemli olmadığını söylüyorum, benimki de kanıt olabilir, aleyhime delil olarak kullanabilirsiniz.
Kesin tutarda hangi gün olacak ona bağlı
Aynen Revenge'nin tutması çok zor, üzerinde çok çok çalışılmalı.. Gerçi Beren Saat faktörü olmasa uyarlama da dizi hiç tutmazdı!
Intikam dizisiyle ilgili zaten çok ciddi çalismalar yapiliyordur Haluk.
Sen kesin seyredeceksindir Beren'i
Sen kesin seyredeceksindir Beren'i
Herhalde yani. 4 senedir Persembe günleri Beren'i izliyorum
- - - Ekleme - - -
Herhalde yani. 4 senedir Persembe günleri Beren'i izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?