Engin Günaydın Oyunculuğu Bıraktı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,053
Puanı
1,061
Engin Günaydın Oyunculuğu Bıraktı!

Son yılların başarılı oyuncularından biri olan Engin Günaydın'dan şok açıklama!

Son olarak 'İçimdeki Ses' filminde izlediğimiz Günaydın, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada bir daha dizilerde oynamayacağını belirtmişti. Sevilen oyuncu, bugün Radikal'e verdiği röpörtajda 20 yıldır sürdürdüğü oyunculuğu tamamen bıraktığını ve bir daha geri dönmeyeceğini açıkladı.

Engin Günaydın, daha önce 'Bir Demet Tiyatro', 'Aşkım Aşkım', 'Avrupa Yakası', 'Üsküdar'a Giderken', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Galip Derviş' gibi sevilen dizilerin yanı sıra 'Yazgı', 'Yazı Tura', 'Takva', 'Vavien' ve 'Yeraltı' gibi sinema projelerinde de kamera karşısına geçmişti.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Üzücü bir durum, iyi bi oyuncuydu umarım vazgeçer kararından.

Kendini çok çabuk tüketen oyunculardan oldu, umarım kararından vazgeçer de sinemalarda görmeye devam ederiz

Yeralti adli psikoloji temali filmini izledim en son.Komediden ziyade psikolojik dram filmlerinde oynamasi taraftariydim ben.

Oyunculugu birakmak ne kadar dogru tartisilir.2-3 yilda bir kaliteli filmlerde oynasa daha iyi olabilirdi eger yorulduysa.

Zaga'dan beri bilirim. Oradaki parodilerde de muhteşemdi. Burhan Altıntop karakteri ile efsane oldu tabii. Daha yaşı genç bu kararını birkaç yıl sonra gözden geçirebilir. Birde ne yapacağına bağlı, oyunculuk yapmayıp başka bir geçim kaynağı varsa hayatını başka türlü sürdürebilir. Ama elinden başka iş gelmiyorsa mecbur oyunculuk yapacak. Çünkü hazıra dağ dayanmaz.

Nasıl ya?

Teoman'ın müziği bırakması gibi olur umarım, Engin Günaydın çok değerli bir oyuncu.

Senaryo yazarak yola devam edebilir, İçimdeki Ses'in vizyona girmesi ile yaptığı röpörtajlardan birinde elinde filme çekmek istediği bir senaryo olduğunu söylemişti. Birkaç yıl sonra geri döner umarım, çünkü ülkemizin en değerli oyuncularından biri.

Sinema filmlerinde devam etse olabilirdi, gayet başarılı bir oyuncuydu..

içimdeki sesin devam filmini çekmeliydi bence :/

Piyasada o kadar oyunculukla zerre kadar alakası olmayan kişilerin bırakması gerekirken Engin Günaydın'ın bırakması bana doğru gelmiyor. Tam bir profesyonel ve her rolünün üstesinden gelen bir oyuncu. Umarım bırakmaz, devam eder. Dizi olmasa bile film oyunculuğuna devam etmeli. Sektörün böyle kaliteli isimlere ihtiyacı var.

Önceden dizi işlerini bırakacağını söylemişti, şimdi toptan oyunculuğu bırakacağını söylüyor. Üzücü tabii, ortada oyuncu kisvesi adı altında dolaşan bir sürü yeteneksiz varken Engin Günaydın'ın oyunculuğu bırakması. Umarım arayı çok açmadan en azından bir film veya tiyatro oyunuyla döner.

Fırat Tanış da bırakacam demişti bırakmamıştı aynısı olur.

Çok üzüldüm oyunculuğunu beğendiğim sayılı isimlerden biriydi. Umarım kararından vazgeçer.