Engin Günaydın'ın Dizisinden Yeni Haber Var!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

ozelhaber.gif

images
images

Başrolünde Engin Günaydın'ın yer alacağı MONK dizisinin yerli uyarlaması çok yakında Kanal D'de .
Alınan son bilgiye göre dizinin ilk bölümünün çekimi tamamlanmış.
Her bölümünde farklı oyuncularla farklı hikayelerin işleneceği dizinin ilk bölümünün konuğu ise Esra Sönmezer oldu. Sönmezer ; '' Engin Bey'le oynamak çok keyifliydi, umarım başka projelerde de tekrar bir araya geliriz.'' dedi.

Ayrıca dizinin kadrosunda Ersin Korkut ve Algı Eke gibi sevilen isimler var.

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır

Son düzenleme:
Her bölüm farklı :X Zaten komedi olcaği için devamlılık beklemıyorum...Super haber tanıtım fragmanları çıkar artık:X

Uygun bir gün ve saatte yayınlanırsa izlerim, neden olmasın. Engin Günaydın zaten iyi bir oyuncu ve ayrıca dizide Ersin Korkut'un bulunması diziye olan ilgimi giderek arttırıyor. :)

Engin gunaydin varsa bastan bitmistir benim icin, ama ilk bolumune yine bakarim.

kesinlikle izlerim bunu ilk bölümü kaçmaz devamını ise ilk bölümden aldığım gazla ne kadar devam ettirirrim kimbilir acaba :)

Algı Eke ve Ersin Korkut var haberde yazdığı gibi. Onun dışındaki oyuncular her bölüm değişken olacak gibi. Belki 5-6 kişi daha olur kalıcı yan rol. :)

algı eke muhteşem olmuş

ersin korkut olsada olur olmsada tek tip karakteri aşamıyor o adam ?

Güzel bir dizi olacağı kesin gibi.

- - - Ekleme - - -

Ama Ersin olmayaydı keşke. :D