Oyuncuların Hayranları gerçekten hayal sınırlarını zorluyorlar. Bizlere ulaşan maillerde isteklerini yazmakla yetinmeyip bunun yanında destekli materyallerle ile düşüncelerini destekleyen hayranlar, bazen cidden alkışlanmayı hak ediyor.
Son olarak bir Engin Akyürek hayranı olan sevgili Mine Yılmaz, ilginç bir yaklaşımda bulunmuş. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ile ilgili ortaya atılan iddialar sırasında, Beren Saat hayranları tepki göstermiş, bunun yanında da Engin Aküyürek'in menejeri duruma el koyup dizi için anlaşma yamadıklarını duyurmuştu.
Bu Engin Akyürek hayranının ise bambaşka bir önerisi var. Kısaca ne Tuba Büyüküstün ne de Beren Saat... Bakın bu Engin Akyürek hayranı hangi oyuncunun yeni dizisinde partneri olmasını istiyor. Mailinde ayrıca iki oyuncu için hazırlanmış videoların da linklerini paylaşan Mine Yılmaz, anlaşılan o ki bu iş birliğinin iyi bir sonuç getireceğinin inancında…
İşte Bir Engin Akyürek Hayranı olan Mine Yılmaz'ın Yazısı ve paylaştığı videolar…' Şu sıralar çıkan haberlere bakılırsa Engin Akyürek 'in yeni dizisinden çok partnerinin kim olacağı merak konusu. Başrolü paylaşacağı oyuncunun Tuba Büyüküstün olacağı sıkça gündeme geldi. Hatta bu yüzden Beren Saat ve Tuba Büyüküstün fanları kapıştı ! Ay yapımdan gelen açıklama,çıkan söylentileri yalanladı . Buda Tuba fanlarını üzdü.
Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra Cansu Dere ,Bergüzar Korel , Berrak Tüzünataç ve Ahu Türkpençe gibi başarılı ve güzel oyuncular Engin Akyürek 'e yakıştırıldı.
Peki neden popüler, çok ünlü bir bayan oyuncuyla oynaması arzu ediliyor ?
Şahsen ben yeni bir yüzü tercih ederim. Mesela şu sıralar Tuvana Türkay ile Engin Akyürek'in çok uyumlu bir çift olacaklarını düşünüyorum. Bunun nedeni ise çeşitli internet sitelerinde ikisinin dizilerinden birleştirilmiş sahnelerini içeren fan klipleri izlemem. Ayrıca bir sosyal paylaşım sitesinde her hafta ikilinin fanlari tarafindan yazilan hayal ürünü bir dizinin bölümleri yayınlanıyor. Bende sıkı bir Engin Akyürek hayranı olduğum için kendisinin yanına kimseyi yakıştıramazken, artik Tuvana Türkay'la ayni projede rol almalarını istiyorum.Tuvana Türkay çok güzel ,uzun boylu ve en önemlisi oldukça yetenekli bir oyuncu. Kendisi Yer Gök Aşk dizisinde harika bir performans sergiliyor. Ayrıca bu yılın En iyi Yardımcı Kadın Oyuncusu seçilmiş. Hiç şaşırmadım. Engin Akyürek'in yanına cok yakışacağından eminim. Yapım şirketleri dikkate almalı bence bunu. Engin Akyürek'in yanında yeni bir yüz görmek hiçte fena olmaz, bu isimde Tuvana Türkay olursa , yemede yanında yat ! '