Engin Akyürek'i Şaşırtan Soru!

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
Son olarak 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde rol alan şu sıralar Bozcaada'da çekilen 'Bir Küçük Eylül Meselesi' adlı filmde rol alan Engin, Akyürek, ilginç bir olay yaşadı. Engin Akyürek yürürken birden yanına geln bir hayranı "Ben bir şeyi merak ediyorum; gerçekten Fatmagül'ün suçu neydi?" diye sordu. Neye uğradığını şaşıran oyuncu, "Bırak Allah'ını seversen" diyerek ordan uzaklaştı. Genç hayranı bu anları telefona çekmeyide unutmadı.​

Son olarak 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde rol alan şu sıralar Bozcaada'da çekilen 'Bir Küçük Eylül Meselesi' adlı filmde rol alan Engin, Akyürek, ilginç bir olay yaşadı. Engin Akyürek yürürken birden yanına geln bir hayranı "Ben bir şeyi merak ediyorum; gerçekten Fatmagül'ün suçu neydi?" diye sordu. Neye uğradığını şaşıran oyuncu, "Bırak Allah'ını seversen" diyerek ordan uzaklaştı. Genç hayranı bu anları telefona çekmeyide unutmadı.

Vine :A :D asdfgjdhkj

Başta kızacak gibi olmuş sonra dayanamayıp kendisi de gülmüş :D Gerçekten ciddi bir şey soracak sanmış soruyu duyunca yüzünün aldığı hal süper :D Bu arada özlemişiz Engin Akyürek'i.

Geyigiyin dibine vurmuslarda gerçekten dizide sorunun cevabini bulan oldu mu ))))