Engin Akyürek Seul Drama Ödüllerinde Finalde

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
CMSAA2CW8AAO7MO.jpg

Ay Yapım imzalı temmuz ayında final yapan 'Kara Para Aşk'ı dizisinin başarılı başrol oyuncusu Engin Akyürek 'Uluslararası Seul Drama Ödüllerin'de finale kaldı.Yakışıklı oyuncu aralarında oscar ödüllü Adrien Brody'nin de bulunduğu isimlerle finalde yarışacak 10 Eylül'de Seul'de düzenlenecek olan ödül töreninde Engin Akyürek'in başrolünde olduğu Kara Para Aşk'ta ödül için yarışacak.Geçtiğimiz yıl aynı ödül töreninde Medcezir gümüş ödül kazanmıştı

Tebrikler, umarım ödülle döner ülkeye. :)

başarılar diliyorum tebrikler umarım iyi bir sonuç alır😉

Tebrikler diziye ve Engin'e. :) Umarım ödülü almadan gelmez. :X
ay bu @batuhankaralar ile @Forumdash ın ay yapımının pr çalışmaları beni benden alıyor kiraz mevsimi dizi dalında özge gürel kadın oyuncu dalında finale kalmış ama başarı kendilerinin gibi haberler çıkarıyorlar:))) @cookies @mrt-06 @EFE UYSAL

ay bu @batuhankaralar ile @Forumdash ın ay yapımının pr çalışmaları beni benden alıyor kiraz mevsimi dizi dalında özge gürel kadın oyuncu dalında finale kalmış ama başarı kendilerinin gibi haberler çıkarıyorlar:))) @cookies @mrt-06 @EFE UYSAL
Yav he he :D Ay Yapım en çok yurtdışı pazarlaması yapan yapım şirketi ve yurtdışı ödüllerinin ağırlıklı olması normal :D Tims'ten de öyle bir başarı bekliyoruz :)

Geçen yıl Çağatay almıştı bu yıl da Engino'dan bekliyoruz haydi bakalım.

Yav he he :D Ay Yapım en çok yurtdışı pazarlaması yapan yapım şirketi ve yurtdışı ödüllerinin ağırlıklı olması normal :D Tims'ten de öyle bir başarı bekliyoruz :)
koredeki ödüllere gerek yok bence dizi kalitesi bizden düşük satışı bizden az bir yerden gelecek ödül pek önemli değil :)))
yurtdışına en çok satılan diziler my-bibibr gece-aşk ve ceza-gümüş-fgsn ilk 5 te 1 ay yapım dizisi gördüm sanki :))