Engin Akyürek Nasıl Telekinezi Yaptı?

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,529
Puanı
1,060
karaparaask.jpg

Her hafta birbirinden ilginç devamlılık hataları ile haberlere konu olan Kara Para Aşk'da bu hafta Engin Akyürek telekinezi yaptı.Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Elif karaterine mesaj yazacak olan Ömer düşünürken cep telefonu yatağın üzerinde, beyaz örtünün üzerindedir.Ancak Ömer düşünüp karar verince (2 saniye anca geçen süre) telefon yatağın ucuna gelmiştir.Ömer karakteri aşkın gücüyle telefona telekinezi uygulamıştır.

Dizide artık gelenekselleşen telefon saati hataları bu bölümde de devam etmiş.Elif karakteri ''iyi misin?'' gibi kısacık bir mesajı 3 dakikada okuyabilmiş.Ömer'e cevap olarak gönderdiği mesaj ise gelecekten geçmişe gitmiş.
fdhfdhdf.png
dfhgdfhfdh,,.png

@destere @Forumdash @mrt-06 @-potterhead- @olizvel @Çiğdem- @gizem ak @sokak sanati @gözlemci @cookies @sürgünüm @ABAY_06 @aserat54 @beyazsoy @yakup09

@xemrexxx diziyi en ayrıntılı izleyensin galiba.:F

AMa bu kadar yeter dedirtiyor gerçekten. Yönetmen her hafta aynı hataları yapıyor biraz EMre'e kulak vermeli.:A
Koskoca Ay Yağım'ın yönetmeni para ödemiyor, Devamlı hata yapıyor git gide düşündürdü bu durumlar insanı.:)

Engin'den bahsediyoruz. O herşeyi yapabilir :A Fatmagül'e tecavüz edip etmediğini bile bilmiyoruz daha:F

Aa hataya bak 😱 tez yayindan kaldirilmali :kiki:
Ben nasil farkedemiyorum bu hatalari :(

AMa bu kadar yeter dedirtiyor gerçekten. Yönetmen her hafta aynı hataları yapıyor biraz EMre'e kulak vermeli.:A
Koskoca Ay Yağım'ın yönetmeni para ödemiyor, Devamlı hata yapıyor git gide düşündürdü bu durumlar insanı.:)
zaten bu hafta twitterda gördüm gültepe bitti zeynep günay tan kpa ya gelsin diyiler fanfinoları :A

Aa hataya bak 😱 tez yayindan kaldirilmali :kiki:
Ben nasil farkedemiyorum bu hatalari :(
merak etme izleyen kitle bırakmaz diziyi en büyük hatalar olsa da:F

Geçen hafta açtiği saat haberinde "iddia habelerini" sırf karalama haberi yapıyorsun dediğimde bozulmuştu.

zaten bu hafta twitterda gördüm gültepe bitti zeynep günay tan kpa ya gelsin diyiler fanfinoları :A

merak etme izleyen kitle bırakmaz diziyi en büyük hatalar olsa da:F

Çok fena kalite gelir diziye.:F
Ama olmasın yaa bu dizinin bitmesi lazım zaten sezon ortasında kalksın aynen şu heberi yapıcam. 'Yayından kalktı' Hatırlarsan İntikam'a bu denmişti.:kiki:

Ekşi'den okuyup buluyor melun :F Ayrıca evet, çok fazla hata var 2 sezon :(

Çok fena kalite gelir diziye.:F
Ama olmasın yaa bu dizinin bitmesi lazım zaten sezon ortasında kalksın aynen şu heberi yapıcam. 'Yayından kalktı' Hatırlarsan İntikam'a bu denmişti.:kiki:
bu dizi bitmez ay yapım kuyruğu dik tutmayı seviyor :X gerekirse dizi pazar pt 2 olur da 50 bölümü tamamlar:X

çok severim ekşicileri gerçekleri çok iyi söylerler panpalarım:bhr:

Hadi yaa.:F Sizde göz ardı ediyorsunuz demek.:A

Evet sıktı haberleri artık. Birde dizi başlamadan önce bu akdar haber yapılıyordu.:kiki:

bu dizi bitmez ay yapım kuyruğu dik tutmayı seviyor :X gerekirse dizi pazar pt 2 olur da 50 bölümü tamamlar:X

çok severim ekşicileri gerçekleri çok iyi söylerler panpalarım:bhr:

D Yapım gibi değil diyorsun haklısın.:D SOn 20 Dakika nasıl devam ettiyse devam eder buda.:D

Hadi yaa.:F Sizde göz ardı ediyorsunuz demek.:A

Evet sıktı haberleri artık. Birde dizi başlamadan önce bu akdar haber yapılıyordu.:kiki:

D Yapım gibi değil diyorsun haklısın.:D SOn 20 Dakika nasıl devam ettiyse devam eder buda.:D
onlar benden çok takip ediyiler :F misal tarafsızlarsa tubanın emmy adaylığına yorumları paylasınlar:A

d yapım bazılarında doğrusunu yapiyi misal gültepeş uzasa dabişi olmazdı :X

Haberleri sen yapıyorsun demiyoruz ki, haberleri sen açıyorsun forum içi karalama :)
,haber varsa aydınlatması bence en normal şey burda en son suçlanacak kişi Emre olmalı. Biraz yönetmen'e laf atılmalı.:D

onlar benden çok takip ediyiler :F misal tarafsızlarsa tubanın emmy adaylığına yorumları paylasınlar:A

d yapım bazılarında doğrusunu yapiyi misal gültepeş uzasa dabişi olmazdı :X

Tarafsız değil zaten kimse benim gözlemim tabi bu.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy