Kısa zaman önce sağlık uzmanları tarafından En Zararlı Görülen 7 içecek Açıklandı.
Bu 7 içeceği gördüğünüzde çoğunuzun tükettiği,vazgeçemediği içecekler çıkacağına eminim.
Hepbirlikte bizi zehirleyerek mutlu eden içeceklere göz atalım.
1----KOLA
Fazla tüketimi, diyabet gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor.
2----SICAK ÇİKOLATA
Yüksek kalori, katı yağ ve şeker oranları nedeniyle obezite ve diş problemleri sağlık riskleridir.
3-----MİLKSHAKE
Karaciğer düşmanı olan milkshake obeziteye davetiye sunmaktadır.
4----ENERJİ İÇECEĞİ
Nabız ve ritm bozukluğundan tutun,uykusuzlukdan girin aşırı idrar çıkarmaya kadar zararları mevcutdur.
5----YAPAY MEYVA SULARI
Kan şekerinin yükselmesinden tutun,şeker hastalığı ve obeziteye kadar zarar riski bulunmaktadır,özellikle renklendirici yada yapay tatlandırıcılar vucuda ciddi zararlar vermektedir.
6----ALKOL
Kalpte ritim bozukluğuna, damar kireçlenmesine ve kalp yetersizliğine sebep oluyor. Uzun vadede mide rahatsızlıklarının önünü açmaktadır.
7----SÜT TOZLU KAHVE
Süt tozunun içerisinde bulunan melamin bileşeni karaciğer yağlanmasına yol açıyor. Süt tozu kadınlarda özellikle dolaşım sistemini bozarak selülit oluşumuna sebep oluyor.
HERŞEYİN FAZLASI ZARARDIR!!!!!!
Yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim.
Herkese Sağlıklı Günler Diliyorum!
Bu 7 içeceği gördüğünüzde çoğunuzun tükettiği,vazgeçemediği içecekler çıkacağına eminim.
Hepbirlikte bizi zehirleyerek mutlu eden içeceklere göz atalım.
1----KOLA
Fazla tüketimi, diyabet gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor.
2----SICAK ÇİKOLATA
Yüksek kalori, katı yağ ve şeker oranları nedeniyle obezite ve diş problemleri sağlık riskleridir.
3-----MİLKSHAKE
Karaciğer düşmanı olan milkshake obeziteye davetiye sunmaktadır.
4----ENERJİ İÇECEĞİ
Nabız ve ritm bozukluğundan tutun,uykusuzlukdan girin aşırı idrar çıkarmaya kadar zararları mevcutdur.
5----YAPAY MEYVA SULARI
Kan şekerinin yükselmesinden tutun,şeker hastalığı ve obeziteye kadar zarar riski bulunmaktadır,özellikle renklendirici yada yapay tatlandırıcılar vucuda ciddi zararlar vermektedir.
6----ALKOL
Kalpte ritim bozukluğuna, damar kireçlenmesine ve kalp yetersizliğine sebep oluyor. Uzun vadede mide rahatsızlıklarının önünü açmaktadır.
7----SÜT TOZLU KAHVE
Süt tozunun içerisinde bulunan melamin bileşeni karaciğer yağlanmasına yol açıyor. Süt tozu kadınlarda özellikle dolaşım sistemini bozarak selülit oluşumuna sebep oluyor.
HERŞEYİN FAZLASI ZARARDIR!!!!!!
Yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim.
Herkese Sağlıklı Günler Diliyorum!