En Son Yediğiniz Yiyecek? 🍫 🍭 🍰 🍗

Dondurma yiyorum şu an.

Ankara kar görürken biz bugün yazı gördük :Z. (Dün çok soğuktu, bir gün diğerini tutmuyor)

• Güldürdün
Reactions: Bully
Dondurma yiyorum şu an.

Ankara kar görürken biz bugün yazı gördük :Z. (Dün çok soğuktu, bir gün diğerini tutmuyor)
Sabah Ankara acayip karlıydı ama akşamına açıldı :A En yoğun karın Nisan’da yağması enteresan

Sizde de dün havalar soğukken bugün yazı görmen ve dondurma yemen enteresan olmuş :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica
Sabah Ankara acayip karlıydı ama akşamına açıldı :A En yoğun karın Nisan’da yağması enteresan

Sizde de dün havalar soğukken bugün yazı görmen ve dondurma yemen enteresan olmuş :A

Kayseri de bugün fena yağıyor fırına zor gittim geldim valla :D

• Güldürdün

Biz alışkınız ama yinede hep şaşırırız :A kışlık mont daha askıda. Arada giyiliyor :A montsuz gezme bu ay olmaz ama bakalım Mayıs bize nasıl bir hava sunacak.

• Güldürdün
Biz alışkınız ama yinede hep şaşırırız :A kışlık mont daha askıda. Arada giyiliyor :A montsuz gezme bu ay olmaz ama bakalım Mayıs bize nasıl bir hava sunacak.
İnsan alışkın olsa da yine de şaşırıyor tabii hep :A Kışlık montu daha kaldıramazsın sen evet hırka dönemine kadar kalmak zorunda :A

Bakalım Mayıs nasıl bir hava sunacak :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi