En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül'ümün çakması GÜLPERİ VE güzel de değil hiç şans vermiştim
ayrıca zuhalim momters uyarlaması ahaha
Kanal d nın aydın doğanda kalmasını isterdim orda kebapçının orda örgüt var ne olucak kebapçıya patlicakmi
Ekip ordaydı kebapçının patlamadan sonraki halini göster @haluk792 en mantıklı fragman yapan o du şuanda foxta olsa daha iyi fragman çıkardı

nurgül sultanım coşmuş kıskananlar elemlenenler kudursun

kızım ın kadrosu iyi o yüzden bu senelik tutsun
aşk ve maviyi ab grubunda bulamadım @Dosi nerede senin botokslu emrah

son olarak istanbullu gelin de hikaye baştan yazılıyor faruk-süreyya hariç ailenin tüm üyeleri yeni aşklara yelken açtı ilk esma ile garip i izlicez sonra ipek faruk un patronuna atılacak gibi osman ile dilara ayrı bir mesele adem de güneşe yanacak gibi fikret de eski metresine döner artık yani dizinin yeni hikayesinin oturması 2 ayı bulacak umarım çok düşmez bu süreçte
bu arada @Çiğdem- @destere @serhatt @xbugrax @Aserat @mrt-06 @vadikızı @ozmoturk esma sultandan size mesaj var

130-140 dakikalık sürelerle hikayesini anca 2 ayda oturtacaksa bitsin gitsin bu ne.
Ayrıca bu senelik tutsun ne demek.

130-140 dakikalık sürelerle hikayesini anca 2 ayda oturtacaksa bitsin gitsin bu ne.
Ayrıca bu senelik tutsun ne demek.
ayol bu uzakdoğudan ithal diziler hep anne dizisi gibi 1 sezonluk olmaları gerek bence o yüzden bu senelik tutsun sene sonu bitsin

olmaz 2 ay sürmeli diğer çiftler oluşurken doya doya esma sultan- garip aşkı izlemeliyiz ülfet cadısı da senin gibi çatlamalı

kızım ın kadrosu iyi o yüzden bu senelik tutsun
aşk ve maviyi ab grubunda bulamadım @Dosi nerede senin botokslu emrah

Kız biz 74. bölümde bu reytingleri almışız. Senin Esma Sultan o rakama geldiğinde haber et canım
Sizde totalde iyice eriyorsunuz şimdiden

Kız biz 74. bölümde bu reytingleri almışız. Senin Esma Sultan o rakama geldiğinde haber et canım
Sizde totalde iyice eriyorsunuz şimdiden
kız biz hikayeyi toptan değiştirdik zaten kaliteli hikayenin ömrü 140 dk lik dizi süreleriyle en fazla 50-55 bölümdür

Gülperi coşmuş, annem diziyi izliyordu. Show TV'nin 4 günü sağlam gidiyor böylelikle.

Kızım Çarşamba'da kalmalıydı. Acun büyük bir hata yaptı gününü değiştirerek. Sezon sonuna kadar dayanmaz.

Aşk ve Mavi'ye good bye, çok bile durdu.

Kızım en azından diğer diziler gibi Total'de 7, AB'de 4 almıyor yani üç gruptan izleyiciyi de eşit şekilde ekrana çekiyor. Üstelik yurt dışına da satılmaya başladı. TV8 sizi daha çok çatlatacak.

Bunu abde 4 totalde 2 alan JS izleyicisi mi söylüyor çok dramatik

benim züloşum bana yeter gülterlik senin olsun

haa unutmadan gülterliğin kızıda bana iaittir

Hmm, peki ya senin Sosyete'ne ne demeli?