Tutacak zaten şimdiden dolaşabilir.
Günü çok güzel, bence de tutacak.
Tutacak zaten şimdiden dolaşabilir.
Aynen 18. bölümden itibaren başlıyorHaftaya mı başlayacak senin yazdığın bölümler.
O zaman çöküş başlasınAynen 18. bölümden itibaren başlıyor
Gülperi'de sağlam oyuncu kadrosu ve senaryo var tutmaması için sebep yoktuCK daha ilk bölümden tutmadı diyemeyiz bekleBaşınıza bela olacağız. Gülperi de var tuttu onu unutuyorsun
Haftaya sizi 1 reytinge düşüreceğiz, izleyenler için söylüyorum özellikle Caner/Zehra ve Sinan/Defne ikilisini son haftalarda iyice izleyin yan rollerle reytingler tavan yapacakO zaman çöküş başlasın
Çukur vites arttırınca reytingler de artmış. Sezon içinde 15'leri görebileceğini düşünüyorum.
Yasak Elma'da senaryo açılmaya başladıkça reytingler de yükselmiş. Haftaya süper bir bölüm var tüm kategorilerde en az 5 reyting bekliyoruz
Söz'ün Total'de ortalama 5 reytinglik kemik kitlesi var. Oralara kadar düşmediği sürece bu sezonu tamamlar.
CK ve KKY sezonun ilk biten dizileri olur. BZÇ dışında bu sezon başlayan hiçbir dizi tutunamadı
Haftaya sizi 1 reytinge düşüreceğiz, izleyenler için söylüyorum özellikle Caner/Zehra ve Sinan/Defne ikilisini son haftalarda iyice izleyin yan rollerle reytingler tavan yapacak
O zaman çöküş de gelecek hafta başlar.Aynen 18. bölümden itibaren başlıyor
Bence geri gelir Kıvanç veda yazısı bile paylaşmadı ucu açık bıraktılarSinan diziden ayrıldı safoz emin misin diziyi yazdığına@denizz19
Geri mi geliyor Sinan yinr@ozgur2113
Ah ah 15-20 tane parlakla uyumak isterimah ki ne ahh
Bence geri gelir Kıvanç veda yazısı bile paylaşmadı ucu açık bıraktılar
Sürpriz yumurta gibi çıkıp çıkıp geliyor kesin değil ama ilerleyen bölümlerde tekrar dönecekSinan diziden ayrıldı safoz emin misin diziyi yazdığına@denizz19
Geri mi geliyor Sinan yinr@ozgur2113
Başroller demedim roller değişiyor dedimTüyo ver biraz. Başroller değişiyor dedin kim daha çok ön plana çıkacak. Ender hep ön planda zaten. Yıldız mi kovulacak diziden
Sürpriz yumurta gibi çıkıp çıkıp geliyor kesin değil ama ilerleyen bölümlerde tekrar dönecek
Bana sadece Alican olsun yeterAh ah 15-20 tane parlakla uyumak isterim
Çukur Ertuğrul kadar olmasada Karadeniz gibi uçuk oranlar alacak demiştim dahada artabilirYeni sezonun henüz dördüncü bölümü olmasına rağmen ABC1'de neredeyse 14 reyting alıyormuşuz. Geçtiğimiz sezon bu oranlara daha geç ulaşmıştık, havalar biraz daha soğukken. Şimdiden bu oranlar böyleyse havalar iyice soğuyunca 20 reyting falan alacağız sanırım.@Çiğdem- @batuhankaralar @mesmeso61 @kerem @mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?