Hayır o ayrılıyor diğerlerindenTatlı yalanım ecünnü dizisi değil miydi?
Hayır o ayrılıyor diğerlerindenTatlı yalanım ecünnü dizisi değil miydi?
Böyle iyi giderse 'Damat Bayıldı' nereye gidecek, Zahide Yetiş ne olacak merak ediyorum. Bence Zahide Yetiş sabahlara geri dönecek eskiden olduğu gibi. 'Damat Bayıldı' da 15.00'ten sonra yayınlanır, bu da öğlen devam eder. Süper fikir işte.Gitsin bir zahmet kaç aydır arkalarında kanal.
Furkan'ı bu kadar erken satacak mısın. 😱Benim de hedefimde yarın son şansı.
Böyle iyi giderse 'Damat Bayıldı' nereye gidecek, Zahide Yetiş ne olacak merak ediyorum. Bence Zahide Yetiş sabahlara geri dönecek eskiden olduğu gibi. 'Damat Bayıldı' da 15.00'ten sonra yayınlanır, bu da öğlen devam eder. Süper fikir işte.
Furkan'ı bu kadar erken satacak mısın. 😱
Müge ablam yetiyordu Çağla'ya.Çağla'yı yalnız bırakmazlar sabah olacak bence de.Bütün planları alt üst olur inş.
Parlak Takımı'nda o kadar ürün yerleştirme yaptık belki uğurlu gelir.Ben ekmeğime bakarım en parlağını bile matlaştırırım gerekirse.
2 | HER YERDE SEN | FOX | 21-06-2019 | 20:24:26 | 23:17:24 | DIZILER | 5.29 | 15.82 |
Kiralık Aşktan sonra öyle 12-13 lü reytingler alanlar yok zaten 6-7 gidiyorYaz dizisi furyasını biz başlattık yeniden Kiraz Mevsimi, Kocamın Ailesi, No 309 insan bu reytingleri arıyor.
Evet her hafta acıktı tvO dizinin fragmanları kaliteliydi, bitirmiş miydin o diziyi?
rıza babalar tırnağı olamaz Bihter Behlül aşkının27 ASK-I MEMNU (TKR) KANAL D 1.11 7.35
Rıza Babalar 3 alıyordu gerçi ama yaz ayına göre 1 üstüde iyidir@sokak sanati @serhatt Bihtere iyi taktik verin bu sefer gebermesini engellersiniz belki
Canevim kadar reyting alıyorlar okadar tekrarırıza babalar tırnağı olamaz Bihter Behlül aşkının
Efsaneye de bu yakışır zaten
Roza babalara diyorum sende kabullendinEfsaneye de bu yakışır zaten
Aşkı memnuy diyon sandım yırtarım ağzınıRoza babalara diyorum sende kabullendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?