En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SAK 6 reyting mi almış.😱 Neyse bu sezon biter iyi oldu.

Kızım güzel gitmiş. AB'de 1. Olurmuş. Tekrarı bile ilk 10'da. Cuma günü yanlış hamle oldu.

YASAK Elma'nın tekrarı şahane gitmiş.

Yenilikler çok iyi geldi. 😉

17 ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA FOX TV 16:31:28 18:59:56 1,74 9,67

Geçmişe gidilen çoğu sahne daha önce bize verilmeyen sahnelerdi. Misal o doğum günü sahnesi. Misal parti sahnesi. Ayrıca seneryo akmıyor başka seneryo yok demek bambaşka birşey. Dün sana yazdığımı düşündüğümde bence gayette akan bir seneryo karşımızda

Düşünmeden yazdın yani?

TOTAL GRUBU

AB GRUBU

TOTAL GRUBU

15 BIR UMUT YETER KANAL D 19:59:53 22:20:04 2.35 5.92

AB GRUBU

16 BIR UMUT YETER KANAL D 19:59:53 22:20:04 2.25 5.75

Son düzenleme:
B.Z.Ç. zaten geçtiğimiz haftalarda +10 barajını geçeceğinin sinyalini vermişti, geçti de. ATV'ye S.A.K etkisi yaratacak demiştim ☺

Bizim Hikaye geçen hafta düşük almıştı, ancak bu hafta yükselmiş ☺

Avlu ab'de 6 barajına çıkmış. Ab'yi alırız ilerleyen haftalarda.

Bir Umut Yeter kötü başlamış zaten rakiplerine baktığımızda biri çift haneli, diğer ikisi +6 oranında yani tutunması çok zor en azından ilk 10'da yer alabilirse sezon sonuna kadar yayınlanabilir.

Bizim Hikaye dün aşırı sıkıcıydı ama geçen hafta maç olduğunu hesaba katmadım ben geçen hafta da maç olmasaydı bu tarz oranlar alırdı. AB grubunda daha yüksek almış bu hafta 6,31
@Aserat çatla

Total
Bir Zamanlar Çukurova - 10,21
Bizim Hikaye - 6,20
Avlu - 5,79
Bir Umut Yeter - 2,35

Ab
Bir Zamanlar Çukurova - 9,15
Bizim Hikaye - 6,31
Avlu - 6,20
Bir Umut Yeter - 2,25

Abc1
Bir Zamanlar Çukurova - 10,71
Avlu - 6,47
Bizim Hikaye - 6,18
Bir Umut Yeter - 2,60

BZÇ büyük tebrikler. Hakediyor sonuna kadar.

Avlu dün izledim çok iyi bir dizi ama ab de 7 küsür alsa çok iyi olur.
Tims&B yi tebrik etmek lazım. Yüz Yüze dışında diğer 3 dizisi de tuttu. Bu dizi ise şov yapıyor.

Geçen haftalarda Bir Zamanlar Çukurova +10 alacak dediğimde gülenler vardı, cevap alınmıştır diye düşünüyorum. Yılın dizisi demiyorum boşa, büyük tebrikler.

Bir Umut Yeter düşük başlamış ama ben o kadar tanıtıma bu kadar kötü başlayacağını düşünmüyordum. İlk 10’da olur diyordum, şaşırdım. Bol tekrarla bakalım haftaya nasıl performans sergileyecek?

Bizim Hikaye de yükselmiş, sevindim. Konular bir otursun da rahat sezonu kapatacaktır iyi oranlarla.

BZÇ coşmuş, Avlu da yükselmiş. Şu BH'nin yükselmesi işi bozdu ama eski dizim olduğu için fazla gömmeyeceğim.

Bir Umut Yeter'e umut yetmeyecek gibi. Siyah İnci bile daha iyi başlamıştı geçen sene. Geçmiş olsun.

Jet Sosyete çarşamba olsun diyorum bu reytinglerden sonra. Gerçi Deliha'nın ilk 10'a girmesinden boşluk olduğu belli oluyor ama reytingleri görünce gözüm korktu biraz.

Tuhaf dizinin tuhaf reytingleri işte.

İzlediğin diziye tuhaf demen de ayrı tuhaf
BH bu sıkıcı bölümle 6,30 almışsa Barış ve Filiz düğümü çözülse en az 7,30 alır

BZÇ’ye tebrikler, çok iyi gidiyor dizi. Bizimkiler de evde dün onu izliyormuş
Ben gidince BH’ye ihanet ettiler

Bizim Hikaye, geçen haftaya göre çok toparlamış. Bu sezonki bölümlerden aşırı zevk alıyorum. Yeni karakterler, özellikle Çiçek çok renk kattı diziye
Barış’ın gizemi çözülünce daha da artar