Bu devirde hiçbir kanal 30 bölüm garanti vermezAy yapımın kanal ile 2.sezon için 30 küsür bölüm anlaşması var sevinme ve rakipleri eşkiya gelmesine rağmen ab de düşmedi. Üstelik ayla da 8 almış. Düşman çatlatmaya bu sezonda devam
Bu devirde hiçbir kanal 30 bölüm garanti vermezAy yapımın kanal ile 2.sezon için 30 küsür bölüm anlaşması var sevinme ve rakipleri eşkiya gelmesine rağmen ab de düşmedi. Üstelik ayla da 8 almış. Düşman çatlatmaya bu sezonda devam
Ay ypımı aramak ya da kanalı arama içine girebilirsin benceBu devirde hiçbir kanal 30 bölüm garanti vermezUTC sevginden uçuyorsun bence
Ve 13 bölüm tasarlanan bir dizi 40.bölümüne girecek. Bence bu reytingler başarısını gölgelemiyor bileBu devirde hiçbir kanal 30 bölüm garanti vermezUTC sevginden uçuyorsun bence
20 Dakika en başından beri 25 bölüm planlanmıştı. Kerem Deren kendisi açıkladı. Ayrıca yapım şirketlerini ya da kanalları aramak oldukça saçma hiçbir zaman olumsuz bilgi vermezlerAy ypımı aramak ya da kanalı arama içine girebilirsin benceay yapımın 20 dakika dizisinin reytinglerine bakmanı öneririm. 2-4 arası reyting alırken ay yapım 1 sezon oynatmıştı. Son öblümleri hariç ilk 20 ye giremiyordu genelde. Ay yapım öyle basit yapım şirketleri gibi korkakça dizilerini çekmez.bunu haziranda utc final yaptığında hatırlatacağım ve ay yapımın dizi yayın politikasına bakarsak konusu bitmeden diziyi bitirmeme şıkkı vardır. Tabi ki kötü başlayan dizilerin dışında...... son olarak evet utc ve avluya bağlıyımda ben bu haziranda yurt dışında 1 yıl dil eğitimi için gideceğim. Keşke bitselerde aklım kalmasaben öyle bir diziye bilenecek düzeyde kendi benliğimi ona bahşetmem
Hayır. Tutarsa devam eder diye okumuştum ben o zamanın haberlerinde. Ve ikisinde ki mantık aynı. Öyle planlandığı için dendiği tarihte bitti diyorsun.yani reyting düşük olsa da plana sadık kalınmış oluyor demek istediğim o20 Dakika en başından beri 25 bölüm planlanmıştı. Kerem Deren kendisi açıkladı. Ayrıca yapım şirketlerini ya da kanalları aramak oldukça saçma hiçbir zaman olumsuz bilgi vermezler
UTC güzel başladı evet ama bence bu sezon düşüş kaçınılmaz olacak
Boş boş tahmin yürütmek mi? İstediğim kadar tahmin yaparım ama kimse boş diyemez. Bunu forumdaki herkes her dizi için yapıyor. UTC için laf söylenmiyor nedense ilah gibi bir şey yaptınız resmen.Hayır. Tutarsa devam eder diye okumuştum ben o zamanın haberlerinde. Ve ikisinde ki mantık aynı. Öyle planlandığı için dendiği tarihte bitti diyorsun.yani reyting düşük olsa da plana sadık kalınmış oluyor demek istediğim ove boş boş tahmin yürütmektense yapım şirketini aramak daha yararlı sonuçlar doğurabiliyor. Her dizi düşebilir ama ay yapım planlanmış seneryonun önüne reytingi sokmayıp 20 dakikada ki stratejiyi uyguluyor ve benim dediğim yola çıkıyor buda
Benim için boş boş tahminler sizinkisi. Bunu şayet biterse yüzüme vurursun ama elinde kanıtın olmadan istersen benim yaptırımıma saçma demeBoş boş tahmin yürütmek mi? İstediğim kadar tahmin yaparım ama kimse boş diyemez. Bunu forumdaki herkes her dizi için yapıyor. UTC için laf söylenmiyor nedense ilah gibi bir şey yaptınız resmen.
Ay Yapım sektörün en öncü şirketi bu zaten bilinen bir şey. Ama kısa süren dizileri de var elbet. Kanal ve yapım şirketini aramak oldukça saçma. En basitinden Kanal D Bodrum Masalı’nı yayından kaldırdığı haberleri çıktığında fanlar TMC’yi ve Kanal D’yi arayıp böyle bir şey olmadığını öğrendiler ama dizi kalktı.
Ay yapımın hamurunu biliyorum ben. Yapım şirketini aramak sadece aracı. Ay yapı. Hangi tutmuş dizisini düştü diye seson ortasında bitirmiş. Öyle varsada tek tükdür. Kurt seyit bile ilk 20 de yokken 2.sezonuna başlamıştı. Böyle boş kuruntuları kurmak mı saçma yoksa benim gibi dizisine sahip çık ak mı bunu bilemeyeceğim artıkBoş boş tahmin yürütmek mi? İstediğim kadar tahmin yaparım ama kimse boş diyemez. Bunu forumdaki herkes her dizi için yapıyor. UTC için laf söylenmiyor nedense ilah gibi bir şey yaptınız resmen.
Ay Yapım sektörün en öncü şirketi bu zaten bilinen bir şey. Ama kısa süren dizileri de var elbet. Kanal ve yapım şirketini aramak oldukça saçma. En basitinden Kanal D Bodrum Masalı’nı yayından kaldırdığı haberleri çıktığında fanlar TMC’yi ve Kanal D’yi arayıp böyle bir şey olmadığını öğrendiler ama dizi kalktı.
Boş boş tahmin yürütmek mi? İstediğim kadar tahmin yaparım ama kimse boş diyemez. Bunu forumdaki herkes her dizi için yapıyor. UTC için laf söylenmiyor nedense ilah gibi bir şey yaptınız resmen.
Bunu sadece ben değil çoğu kişi savunuyor ve şu an konuştuğumuz konu işin başka bir boyutu. Seneryoyu anlamayan ve şımarıkça kötülemeye çalışan birisi ilede konuşacak değilim ki bu konuşmada zaten muhattabım değilsinŞuan dizinin belli bir senaryosunun olduğunu savunan kişiye niye tartışıyorsun ki? Diziyi yürüten görsel ekip oyuncular ve müzikleri. Senaryo tırt yani.
Ayrıca hiçbir dizinin seneryosu yokken dizi ab de 7-8 reyting almaz. Kendinizi avutma çabanızdan vazgeçseniz artık keşkeŞuan dizinin belli bir senaryosunun olduğunu savunan kişiye niye tartışıyorsun ki? Diziyi yürüten görsel ekip oyuncular ve müzikleri. Senaryo tırt yani.
Bunu sadece ben değil çoğu kişi savunuyor ve şu an konuştuğumuz konu işin başka bir boyutu. Seneryoyu anlamayan ve şımarıkça kötülemeye çalışan birisi ilede konuşacak değilim ki bu konuşmada zaten muhattabım değilsinözgürüde sessize aldım. Diyeceği şeyler yine tenekeden teyarre olacağı için kafamı şişirmesine izin veremem
Sen beni kastederek karşıdaki kişiye cevap verdiğin için alıntılamak zorunda kaldım. Bende zevke yapmadım heralde gecenin 2 sinde...... tamam hemen utc’nin şimdi ki seneryosunu ve gelecekte ki olağan seneryosunu yaziyimMuhatap değilsem niye alıntı yapıyorsun
Dizinin senaryosu ve anlatacağı şeyler var dedin dimi? Anlat bakalım dizinin senaryosu ne? Çok gerilimli aksiyonlu senaryosunu anlat bize
Kiz snn yüzünden kime alıntı yapmış diye konuya bakmak zorunda kaldım, değmez o uzun mesajlara yazma benceSen beni kastederek karşıdaki kişiye cevap verdiğin için alıntılamak zorunda kaldım. Bende zevke yapmadım heralde gecenin 2 sinde...... tamam hemen utc’nin şimdi ki seneryosunu ve gelecekte ki olağan seneryosunu yaziyim
——————————————————————————
Şimdi ilk önce bildiğin gibi dün genelde bölümde eskilerden alıntı yapılan sahneler vardı fakat bizler çoğunu görmemiştik. Bir flashback de merve ve pelin küçükken doğum günü partisinde cinayet işlemişler olacak ki yerden kırmızı birşeyi siliyorlardı. Ben ilk başta onu kırmızı şarap sansamda böyle kişilerin şarap temizlemek uğruna sır saklayacaklarını düşünmüyorum. Ve bunu da diziye yeni katılan ushan çakırın canlandırdığı karakterin küçüklüğü görüyor. Pelinin ondan bu kadark orkmasının en büyük sebebi bu. Diğer bizlere verilen bilgi ise 2019 da oyanın bir cinayet işlemiş olduğu...... ki bence merve oyanın çocuğuna zarar verecek ve oya final bölümünde merveyi öldürecek. Serhan ise dün bölümün çoğunda hapisteydi ve bunu da kerim asil sağlam yaptırmış aracıları ile. Bunu da serhan önümüzde ki bölüm öğrenecektir ki masa sahnesinde kerime bilendiği ortada. Kerim bir diğer yandan oyaya edipin eski öğrencisiyim ayağına yanaşıyor fakat bu aşktan ziyade menfaat ilişkisi ve bunu da ölen edip karakterini kullanarak gerçekleştiriyor. Kerim son bölümde aynı şekilde merveyede yanaşıyor fakat bu da şahsi fikrim aşktan değil çünkü geçmişte merve nasıl kerimi fakirledi diye bıraktıysa bunun öcünü ya serhandan ya merveden almak için geri dönüyor. Yani burdan anladığımız üsere bir karakter katilin kızlar olduğunu görüyor merve pelinde bunun baskısı var. Kerim ve merve ise eski meseleleri için bir araya geliyorlar. Aynı şekilde kerim ve ushanın karakteri de eskiden görüşen karakterler ve bir sahnede burcunun ben birini zehirleyecektim alt başlıklı yazısı ile ushan uyanıyor ve kerim ile bu konuyu konuşuyorlar. Daha bunlar ilk bölümün bir kısmı. Unuttuğum kısımlarda illaki vardır. Şimdi sen bu anlattıklarıma konusuz mu diyorsun yada asıl sorun bir diziden ne bekliyorsun. Buyur sıra sende ? Gecenin bu vaktinde derdimi iyi anlattığımı düşünğyorum bu yazı ile
Sen beni kastederek karşıdaki kişiye cevap verdiğin için alıntılamak zorunda kaldım. Bende zevke yapmadım heralde gecenin 2 sinde...... tamam hemen utc’nin şimdi ki seneryosunu ve gelecekte ki olağan seneryosunu yaziyim
——————————————————————————
Şimdi ilk önce bildiğin gibi dün genelde bölümde eskilerden alıntı yapılan sahneler vardı fakat bizler çoğunu görmemiştik. Bir flashback de merve ve pelin küçükken doğum günü partisinde cinayet işlemişler olacak ki yerden kırmızı birşeyi siliyorlardı. Ben ilk başta onu kırmızı şarap sansamda böyle kişilerin şarap temizlemek uğruna sır saklayacaklarını düşünmüyorum. Ve bunu da diziye yeni katılan ushan çakırın canlandırdığı karakterin küçüklüğü görüyor. Pelinin ondan bu kadark orkmasının en büyük sebebi bu. Diğer bizlere verilen bilgi ise 2019 da oyanın bir cinayet işlemiş olduğu...... ki bence merve oyanın çocuğuna zarar verecek ve oya final bölümünde merveyi öldürecek. Serhan ise dün bölümün çoğunda hapisteydi ve bunu da kerim asil sağlam yaptırmış aracıları ile. Bunu da serhan önümüzde ki bölüm öğrenecektir ki masa sahnesinde kerime bilendiği ortada. Kerim bir diğer yandan oyaya edipin eski öğrencisiyim ayağına yanaşıyor fakat bu aşktan ziyade menfaat ilişkisi ve bunu da ölen edip karakterini kullanarak gerçekleştiriyor. Kerim son bölümde aynı şekilde merveyede yanaşıyor fakat bu da şahsi fikrim aşktan değil çünkü geçmişte merve nasıl kerimi fakirledi diye bıraktıysa bunun öcünü ya serhandan ya merveden almak için geri dönüyor. Yani burdan anladığımız üsere bir karakter katilin kızlar olduğunu görüyor merve pelinde bunun baskısı var. Kerim ve merve ise eski meseleleri için bir araya geliyorlar. Aynı şekilde kerim ve ushanın karakteri de eskiden görüşen karakterler ve bir sahnede burcunun ben birini zehirleyecektim alt başlıklı yazısı ile ushan uyanıyor ve kerim ile bu konuyu konuşuyorlar. Daha bunlar ilk bölümün bir kısmı. Unuttuğum kısımlarda illaki vardır. Şimdi sen bu anlattıklarıma konusuz mu diyorsun yada asıl sorun bir diziden ne bekliyorsun. Buyur sıra sende ? Gecenin bu vaktinde derdimi iyi anlattığımı düşünğyorum bu yazı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?