Günlük yayın akışı açiyorumya, hergün Zalim İstanbul var, yazıyı değiştirmeme gerek kalmıyorZalim İstanbul uçmuş, AB grubunda +5 reytingle 3. sıraya yükselmiş. Teşekkürler Avşar Film, işbirliğimizi arttıralım.
Kıskanç, çatla patla
Günlük yayın akışı açiyorumya, hergün Zalim İstanbul var, yazıyı değiştirmeme gerek kalmıyorZalim İstanbul uçmuş, AB grubunda +5 reytingle 3. sıraya yükselmiş. Teşekkürler Avşar Film, işbirliğimizi arttıralım.
Kıskanç, çatla patla
Günlük yayın akışı açiyorumya, hergün Zalim İstanbul var, yazıyı değiştirmeme gerek kalmıyorBu yüzden yükselmesi normal
Kıskanç, çatla patla
Esma Sultan'ın eski gelininin utanmadan eski dizisini tokatladığı gerçeği geldi aklıma, üzücü ? Pis denekler
Salı gününüde paylaşsaydınTotal
Diriliş Ertuğrul - 15,20 | TRT1
Sen Anlat Karadeniz - 8,28 | ATV
Kuzgun - 4,68 | Star TV
Survivor - 4,25 | TV8
AB
Diriliş Ertuğrul - 15,16 | TRT1
Kuzgun - 5,10 | Star TV
Survivor - 3,33 | TV8
Sen Anlat Karadeniz - 3,17 | ATV
ABC1
Diriliş Ertuğrul - 16,86 | TRT1
Sen Anlat Karadeniz - 5,39 | ATV
Kuzgun - 4,80 | Star TV
Survivor - 4,39 | TV8
Salı gününüde paylaşsaydınbaktığım sayfalarda sıralama var oran değil :S
Harikasınız Sherlock BeyŞuradan rahat rahat inceleyebilirsiniz Dosi hanım.
Harikasınız Sherlock Bey
Halka aradan kötü etkilenmemiş. İyi. Trt için hâla güzel ve yeterli oranlar
Sormayacaktım ama sorayım yinede, peki sizin "2. bölmüm"den sonraki kararınız ne oldu? En son ara verildiği için yetişirim demiştiniz ama diziden vazgeçmişte olabilirsinizTeşekkür ediyorum Dosi hanım.
Halka sezon sonunu her türlü görecek zaten, bitirecek olsalar çoktan bitirirlerdi. Önümüzdeki sezon ekranlarda olup olmayacağı da belli olur artık, açıklama yaparlar.
Sormayacaktım ama sorayım yinede, peki sizin "2. bölmüm"den sonraki kararınız ne oldu? En son ara verildiği için yetişirim demiştiniz ama diziden vazgeçmişte olabilirsiniz
hahah, tamam anladım meseleyiBak yine attın zehirli oku, girmeyelim o konuya bence şu an. Ne gerek var böyle şeylere.
...Bak yine attın zehirli oku, girmeyelim o konuya bence şu an. Ne gerek var böyle şeylere.
Edemem, 8 9 hafta oldu sana bu diziyi izle diyeli. 9!Kardeşim yavaş küfür eder misin?
Ben böyleyim, kokusunu alırım HALKA'nın.
Doğrudur, ruh hastası manyak biriyim...Manyak manyak, kafayı yemiş, peşimi asla ama asla bırakmıyor.
Edemem, 8 9 hafta oldu sana bu diziyi izle diyeli. 9!
Ben böyleyim, kokusunu alırım HALKA'nın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?