En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erkenci Kuş sevmiyorum ama 7 ye yakın reyting almış. Ki abc1 de 7 üstü almış. Yeni güne geçmesine rağmen bu oranlar bence gayet iyi. Hangi dizi Son yıllarda bu gün 7 reyting alıyor?

Erkenci Kuş rakipsiz, boş günde 9 alıyordu. Şimdi kaç tane rakibi var, ona rağmen 7 alıyor. Yani izleyici fazla kaybetmemiş, çoğu genel izleyici de yeni günden habersiz olabilir. Raylar birkaç haftaya oturur ama dizinin yükseleceğini düşünüyorum ben. Tebrikler.

Bir Deli Rüzgar için yorumlar baya olumlu ama geç başladı, Ağustos sonu ekrana sürülseydi eminim daha iyi oranlar alacak ve yolu daha uzun olacaktı. Ama reytingleri kötü, konuşmak için erken ama Ocak ayını zor bulur eğer böyle giderse...

Yeni Gelin güzel başlangıç yapmış, dikkatleri çekmiş üstüne. Sezon boyunca yine bu civarlarda gidip gelir sanırım, AB grubu da toparlamış. Geçen sezonun sonuna doğru AB grubu baya çökmüştü.

Çarkıfelek berbat gidiyor, biter yakında. MasterChef AB grubunda +4 almış, TOTAL grubu düşmüş ama her türlü kanalı kurtaracaktır.

Erkenci Kuş tek rakibi gelmesine rağmen bir hafta 3 reyting düşmüş. Ocak'ı görebileceğini sanmıyorum daha tüm rakipleri ortaya çıkmadı

Yeni Gelin sezon başlangıcına göre iyi başlamış. Gelecek haftalarda sıralama olarak eskiye döner bence

Bir Deli Rüzgar gibi yoğun bir işin tutmasına imkan yoktu zaten. Sadece dönem dizisi olsa bir ihtimal tutabilirdi ama klasik TMC dizisi olmaktan öteye gidemedi

Masterchef reytingleri fena gitmiyor ama Murat'ın yine bir skandal yapıp reytingleri patlatması lazım, sırf o kel ne yapacak diye izliyorum

Bir Deli Rüzgar adlı dizimizde çok sevildi haftaya belli olacak durumu birden sıçrama yapacak bence haftaya 5'e falan.

Medcezir bittikten sonra Cuma günü izlenecek başka dizi var mıydı ki
Bence bu dizi de Karagül gibi sonradan açılacak sonuçta aynı ikili yazıyor
Karagül AB grubunda bile Medcezir'e fark atıyordu
Karagül kadar yükselir mi bilemem ama 7-8 bandına çıkacağına eminim.

22 Eylül 2018 Cumartesi

TOTAL
1 | Erkenci Kuş (Yeni Gün) | Star TV | 6.67
2 | Yeni Gelin (Yeni Sezon) | Show TV | 5.12
5 | Bir Deli Rüzgar | FOX | 3.37
6 | Kalk Gidelim | TRT 1 | 3.23
7 | Kim Milyoner Olmak İster | ATV | 3.14
11 | MasterChef Türkiye | TV8 | 2.52

AB
1 | Erkenci Kuş (Yeni Gün) | Star TV | 6.69
2 | Kalk Gidelim | TRT 1 | 4.81
4 | MasterChef Türkiye | TV8 | 4.00
6 | Bir Deli Rüzgar | FOX | 3.47
7 | Yeni Gelin (Yeni Sezon) | Show TV | 3.45
11 | Kim Milyoner Olmak İster | ATV | 2.54

ABC1
1 | Erkenci Kuş (Yeni Gün) | Star TV | 7.14
3 | Kalk Gidelim | TRT 1 | 3.91
4 | Yeni Gelin (Yeni Sezon) | Show TV | 3.89
6 | MasterChef Türkiye | TV8 | 3.78
7 | Bir Deli Rüzgar | FOX | 3.46
8 | Kim Milyoner Olmak İster | ATV | 3.44

KAlk Gidelim TRT 1 'in diğer torpilli dizisi yoksa dizide hiçbir şey yok.. Emek hırsızlığı!! Allah büyük ama..

Elimi Bırakma güzel oranlar alıyor, şu an rakipsiz ilerliyor zaten. Yakında Ağlama Anne ve Bir Litre Gözyaşı dizileri gelecek, bakalım onlar ne yapacak bu günde?

Bir Zamanlar Çukurova'nın tekrarı muhteşem gitmiş, haftaya oranlarını iyice arttıracaktır.

24 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları..

Total
1) Çukur | Show TV | 8,39
2) Söz | Star TV | 6,81
4) Yasak Elma | FOX | 4,65
14) Koca Koca Yalanlar | Kanal D | 2,27
17) Ege'nin Hamsisi | TRT 1 | 2,17

AB
1) Çukur | Show TV | 10,98
3) Söz | Star TV | 5,20
6) Yasak Elma | FOX | 4,11
11) Ege'nin Hamsisi | TRT 1 | 2,50
14) Koca Koca Yalanlar | Kanal D | 2,28

ABC1
1) Çukur | Show TV | 10,52
2) Söz | Star TV | 6,30
6) Yasak Elma | FOX | 4,88
9) Koca Koca Yalanlar | Kanal D | 2,80
14) Ege'nin Hamsisi | TRT 1 | 2,33

Güle güle Elma'cık.
Tacizci dizisinin ömrü bu kadarmış birkaç hafta sonra final haberini alırız. Çok şükür bazen doğru yolu buluyor şu denekler.

Müge anlı inanılmaz. 5 rating, 39 share. Çüş
muhtemelen kendi rekorudur...

Güle güle Elma'cık.
Tacizci dizisinin ömrü bu kadarmış birkaç hafta sonra final haberini alırız. Çok şükür bazen doğru yolu buluyor şu denekler.
Demekki reklamın iyisi kötüsü olmaz denilmeyecek.
Dizi resmen eriyor her hafta 😱
Gün değişikliğine gidin @xBUGRAx
İzlemeyi bıraktım iyiki

Yasak Elma +4 aldığı sürece bitmez hiç heveslenmeyin

Çukur derbiden fazla etkinlenmemiş. Bence bu sezon bu oranlardan aşağı düşmezler.