Neresi çökmüş, üstteki fotoları görmüyor musun? Aslan parçası aslan...Herifi 30 yaş gocattı sankı , adam çökmüş
Neresi çökmüş, üstteki fotoları görmüyor musun? Aslan parçası aslan...Herifi 30 yaş gocattı sankı , adam çökmüş
Ertuğrulum her grubu sallamış yineBir bizim kitle sabit duruyor kaç yıl geçsede fark etmez , ama Karadeniz gibi diziler 2.sezonda düşmeye mahkumlar ?A@Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @serhatt
Portakal bey ciddi ciddi gün ikinciliğini götürüyor 2 grupta büyük başarı @xBUGRAx ?A
Senin Ertuğrul'un reytingleri şişirme olduğu için kimse etkileyemez listede ondan sonrasına bakıyorum ben mesela totalde SAK 1. olmuşErtuğrulum her grubu sallamış yineBir bizim kitle sabit duruyor kaç yıl geçsede fark etmez , ama Karadeniz gibi diziler 2.sezonda düşmeye mahkumlar ?A@Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @serhatt
Portakal bey ciddi ciddi gün ikinciliğini götürüyor 2 grupta büyük başarı @xBUGRAx ?A
Baban kelleni vurur inşSenin Ertuğrul'un reytingleri şişirme olduğu için kimse etkileyemez listede ondan sonrasına bakıyorum ben mesela totalde SAK 1. olmuş
Ertuğrulum geçilmez kitlemiz kaybolmuyor kıNormal reytinglerimiz Diriliş'i geçerse başarı Çarşamba.
Kafana pasta atarımdağlarin dumani hi.ç......
tahiiiirrrrrrrrrrr.........
nefess..s...sssssssss
@Çiğdem @kerem @sokak sanati
benim türbanlı bacımı pasta yapmışlar.ss @ÇiğdemKafana pasta atarımEkli dosyayı görüntüle 64921
benim türbanlı bacımı pasta yapmışlar.ss @Çiğdem
Fox yapmıştırKafana pasta atarımEkli dosyayı görüntüle 64921
Ayoll ne güzel dini günlerde Nuh tufanını koyuyordunuz o yeterdi işte.Haha bakan yok ki lafa gelince namazında niyazında millet.
Ayoll ne güzel dini günlerde Nuh tufanını koyuyordunuz o yeterdi işte.Ne diye bu işlere girdiniz@kerem @sokak sanati @Çiğdem @xemrexxx @Forumdash
O adam yaşıyor mu halaAynen hep de izlenirdi.Zekeriya Beyaz hoca ile gündem olan Ramazan programı yapmıştık kaldırılmıştı o da iyiydi.
O adam yaşıyor mu hala
Siz şimdi cuma günü öğle kuşağına hoca da almaya başlamışsınızdır ufaktan
Şu bir değişik saçlı bir adam vardı mayaları anlatıyordu sürekli ona ne olduHaha Çağla için düşündüm cidden ama ekran ışığı olan hoca bulmak zor.
Şu bir değişik saçlı bir adam vardı mayaları anlatıyordu sürekli ona ne olduKadrolu elamanızdı bir ara
Fox'ta bozdu dini programı gece 3'e koymuşlar@xBUGRAx
Bu portakal bey en son Ak partiyi seçimde savunuyordu diye tvleri kapatmıştık şimdi Erdoğan suyunu çıkarıyor portakal beyinHaha bakan yok ki lafa gelince namazında niyazında millet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?