Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Onu birkaç hafta önce senle konuşmuştuk galiba. 15-20 gün içerisinde satın alacağım fakat okumak için Aralık-Ocak bulabilir. Şu an listemde Suskunlar, Elia ile Yolculuk, Kuyucaklı Yusuf kitapları yer alıyor. Tatildeyken okuduğum Kürk Mantolu Madonna'yı da yıl sonunda bir kez daha okuma planım var. Nutuk'u lise birdeyken falan okumuştum ama hiç hatırlamıyorum desem yeridir, o zamanlar anlayacak kafa da ne kadardır bilmiyorum. Geçenler de güzel bir baskını satın aldım, onu da doya doya, altını çize çize, anlaya anlaya güzelce okumak istiyorum.
Onu birkaç hafta önce senle konuşmuştuk galiba. 15-20 gün içerisinde satın alacağım fakat okumak için Aralık-Ocak bulabilir. Şu an listemde Suskunlar, Elia ile Yolculuk, Kuyucaklı Yusuf kitapları yer alıyor. Tatildeyken okuduğum Kürk Mantolu Madonna'yı da yıl sonunda bir kez daha okuma planım var.
Nutuk'u lise birdeyken falan okumuştum ama hiç hatırlamıyorum desem yeridir, o zamanlar anlayacak kafa da ne kadardır bilmiyorum. Geçenler de güzel bir baskını satın aldım, onu da doya doya, altını çize çize, anlaya anlaya güzelce okumak istiyorum.