Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
On Küçük Zenci - Agatha Christie Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Dili ağır değil. Konu olarak özgün ve gizemini sonuna kadar korumayı başarıyor. Katili tahmin edenin olduğunu sanmıyorum. Şüphelenebilir ama kesin budur diyemez bence kimse. Bu tür cinayet romanlarında en sevmediğim şey en önemli ayrıntıyı vermeyip, sonunda "aa bakın bulamıyorsunuz işte katili, nasıl şaşırttım sizleri" denmesi. Bu kitapta da en önemli ayrıntı verilmiyor ama verilmemesi doğru olmuş. [spoiler]Kitapla ilgili aklıma yatmayan tek şey en sonda yargıcın kendini öldürmesiydi. İşlerin bu kadar doğru gideceğini sanmıyorum. Bunun dışında doktorla böyle bir planı uygulamaları hiç aklıma gelmezdi ama birini ölmüş gösterince katil neden ortaya çıksın ki? "Bunu ben öldürmedim, şu ana kadar olanları öldürdüm ama farklı bir katil var." diyecek hali yok ya? Ama fikir güzelmiş yani katilin kendini ölmüş göstermiş olması. Keşke ilk ölen kişi olsaydı katil. [Çok fena/spoiler][/spoiler]On Küçük Zenci - Agatha Christie Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Dili ağır değil. Konu olarak özgün ve gizemini sonuna kadar korumayı başarıyor. Katili tahmin edenin olduğunu sanmıyorum. Şüphelenebilir ama kesin budur diyemez bence kimse. Bu tür cinayet romanlarında en sevmediğim şey en önemli ayrıntıyı vermeyip, sonunda "aa bakın bulamıyorsunuz işte katili, nasıl şaşırttım sizleri" denmesi. Bu kitapta da en önemli ayrıntı verilmiyor ama verilmemesi doğru olmuş. [spoiler]Kitapla ilgili aklıma yatmayan tek şey en sonda yargıcın kendini öldürmesiydi. İşlerin bu kadar doğru gideceğini sanmıyorum. Bunun dışında doktorla böyle bir planı uygulamaları hiç aklıma gelmezdi ama birini ölmüş gösterince katil neden ortaya çıksın ki? "Bunu ben öldürmedim, şu ana kadar olanları öldürdüm ama farklı bir katil var." diyecek hali yok ya? Ama fikir güzelmiş yani katilin kendini ölmüş göstermiş olması. Keşke ilk ölen kişi olsaydı katil. [Çok fena/spoiler][/spoiler]
On Küçük Zenci - Agatha Christie
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Dili ağır değil. Konu olarak özgün ve gizemini sonuna kadar korumayı başarıyor. Katili tahmin edenin olduğunu sanmıyorum. Şüphelenebilir ama kesin budur diyemez bence kimse.
Bu tür cinayet romanlarında en sevmediğim şey en önemli ayrıntıyı vermeyip, sonunda "aa bakın bulamıyorsunuz işte katili, nasıl şaşırttım sizleri" denmesi. Bu kitapta da en önemli ayrıntı verilmiyor ama verilmemesi doğru olmuş. [spoiler]Kitapla ilgili aklıma yatmayan tek şey en sonda yargıcın kendini öldürmesiydi. İşlerin bu kadar doğru gideceğini sanmıyorum. Bunun dışında doktorla böyle bir planı uygulamaları hiç aklıma gelmezdi ama birini ölmüş gösterince katil neden ortaya çıksın ki? "Bunu ben öldürmedim, şu ana kadar olanları öldürdüm ama farklı bir katil var." diyecek hali yok ya? Ama fikir güzelmiş yani katilin kendini ölmüş göstermiş olması. Keşke ilk ölen kişi olsaydı katil. [Çok fena/spoiler][/spoiler]