- Reaksiyon puanı
- 39,127
- Puanı
- 1,060
Devrelerimi yaktın be adam.Burayla alakası yok bu sorunun, cozuttun yineYanıtlamıyorum
Devrelerimi yaktın be adam.Burayla alakası yok bu sorunun, cozuttun yineYanıtlamıyorum
helal olsun. Onun kendini frenleyecegi yok, biz yardimci olallim bariBurayla alakası yok bu sorunun, cozuttun yineYanıtlamıyorum
Kötü bir sözde söylemedim. Allah Allahhelal olsun. Onun kendini frenleyecegi yok, biz yardimci olallim bari
Yooo, ben koyuyorum. Kime ne 😅😅Görkem Sevindik’e de parlak demezsinÇağatay yapsaydım haklıydın
Önceki avatarım da parlak değildi.
Uzun süre Ayça vardı avatarımda, ona da erkek adam kadın avatar koymaz dendi
Herkesi memnun edebilmek zor
‘Kime ne’ deyip koyabilirsin tabii ki kesinlikleYooo, ben koyuyorum. Kime ne 😅😅
Kraliçe devam etseydi bir süre onuda koyardım da. Devam etmedi. Bence etmeliydi. ☺️‘Kime ne’ deyip koyabilirsin tabii ki kesinlikle
Ben de o hamleyi yaparım daha sonra
Görkem Sevindik’e de parlak demezsinÇağatay yapsaydım haklıydın
Önceki avatarım da parlak değildi.
Uzun süre Ayça vardı avatarımda, ona da erkek adam kadın avatar koymaz dendi
Herkesi memnun edebilmek zor
Yooo, ben koyuyorum. Kime ne 😅😅
Evli değilim, sevgilim yok, hoş olan kadınları seviyorum. (Alayına alıcı gözle bakmam.) Dolayısıyla bunun için bana karışan biri yok. Sürece baktığımızda sevgili olacak gibi de durmuyor. O yüzden güzel hatunlara devam. 😅❤️Her türlü gideri var hatunların
Evli değilim, sevgilim yok, hoş olan kadınları seviyorum. (Alayına alıcı gözle bakmam.) Dolayısıyla bunun için bana karışan biri yok. Sürece baktığımızda sevgili olacak gibi de durmuyor. O yüzden güzel hatunlara devam. 😅❤️
Bu arada o kadar muhabbetini burada geçiriyorum. Bazen açık bir şekilde bazen kapalı bir şekilde. Spor medyasından sadece Deniz'e alıcı gözle bakıyorum. Gerisi benim için hoş kadınlar. 😊İmza, kaṣe, mühür.
Bu arada o kadar muhabbetini burada geçiriyorum. Bazen açık bir şekilde bazen kapalı bir şekilde. Spor medyasından sadece Deniz'e alıcı gözle bakıyorum. Gerisi benim için hoş kadınlar. 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?