En Son Gördüğünüz Rüya? 🛏

@serhatt imi görmüşümdür ne görcem ki
@Çiğdem- de nikah şahidimdi

Çiğdem varsa kabustur o
Hatırlattığın iyi oldu yakında "Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi serilerini izlememiş insan" başlığı açacağım.

SAKIN ÇALMA.
Ayy bu arada yine destere i gördüm bende önceden de bir iki defa görmüştüm Atacanın rüyasını anlatınca unuttum demeyi

Forumda onu arıyorum foruma bir yerden girmiş başım belada asker kaçağıyım şuan hogatha
bu mesajın aynısını bana atıyor rüyamda görüyorum sonrasını hatırlamıyorum
@xemrexxx

Sonrası +18 direkt kesin

Aklın fikrin onda normaldir görmen

Hayrolsun inşAllah ablam hayırlara çıksın ünlü görmek iyi anlamlara geliyormuş bir ara okumuştum tabirde de

Gece uyuyorum her zaman ki gibi adanın en uğrak yeri olan merkez parka gidiyorum dolmuşta jilet gibi giyinmişim dolmuşta kulaklıkla müzik dinliyorum muavine müsait bir yerde dedim durdu önüme bir insansı varlık çıktı çıksana kardeşim dedi çıktı çıkarken omuzlaştık dolmuştan indim nasıl söyleniyorum ama adama adam duymuş aşağı bir indi kas yığını durakda beni yumruk delisi etti burmumun kanadığını hissediyorum ama kanı görmüyorum adama vuramıyorum sanki inme inmiş gibiydi uyandım tabire baktım iyi birşeymiş Allahtan kanı görseymişim kötüye delalet edermiş paylaşayım dedim
etkisinde kalıp dolmuşa bindim ve aynı durakta indim sapasağlamım

Ona gideceğine bana gel senin için daha hayırlı olur canım

İyi en azından rüyanda görüyorsun Aleyna'yı o da bir şeydir ben rüya da görmüyorum
ya da hatırlamıyorum öyle bir şey

Yanlış anlama, sadece tepki çeşitliliği olsun diye olmamış verdim. Yoksa komik rüya.

Tam da böyle bir konu arıyordum. Gördüğüm rüyaları arada yazayım da, hatırladıkça güleyim ya da hüzünleneyim.

@Çiğdem- hoşlanmayacak canım bilinçaltından
Çok tatlı bir rüya görmüşsün

@Çiğdem- hoşlanmayacak canım bilinçaltından
Çok tatlı bir rüya görmüşsün
@xemrexxx @serhatt @turkuazz @xBUGRAx @dreamy @MasacRE- @sokak sanati @Yiğitt @DarkLegenD