En Son Film & Sinema Haberleri

Dünya çapında rekormuş.

"Avatar üçlemesi yaklaşık 6.6 milyar doları aşarak küresel çapta en yüksek hasılat elde eden film üçlemesi oldu."
bu iyi oldu james ustad adina .
cunku seri devam etmesi icin boylesine bir cikis sartti . kendisinin de sene ici ''4e dair'' bu baglamda yorumu oldu.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Evet hatta şöyle bir iddia atıldı ortaya;

Bu hasılattan sonra dördüncu film de yapılır gibi.
james cameron'un avatar dunyasi cercevesinde
-sureye- sasirmadim.

yabanci site yazisinda okumustum,
bayagi mesakkatli ve emek harcanan bir tarzi var bu serinin. <> burada kullanilan (yenilikci ve veya sektor de oncelikli kullanilan aletler,sistemler vb ) hem ozel ince is vakit, hem nakit, hem emek istiyor.

son 3e olan yuksek ilgi beraberinde 4un de habercisiydi bi nevi . james ustad mutludur .😎

• Beğendim
james cameron'un avatar dunyasi cercevesinde
-sureye- sasirmadim.

yabanci site yazisinda okumustum,
bayagi mesakkatli ve emek harcanan bir tarzi var bu serinin. <> burada kullanilan (yenilikci ve veya sektor de oncelikli kullanilan aletler,sistemler vb ) hem ozel ince is vakit, hem nakit, hem emek istiyor.

son 3e olan yuksek ilgi beraberinde 4un de habercisiydi bi nevi . james ustad mutludur .😎
Evet ilgiden ve hasılattan memnundur ama gazetecilerin "4. film gelecek mi?" sorusuna biraz sitemkar bir cevap vermiş :)

Evet ilgiden ve hasılattan memnundur ama gazetecilerin "4. film gelecek mi?" sorusuna biraz sitemkar bir cevap vermiş :)
cidden bu seri de inanilmaz bir emek var . kullanilan yenilikci tarzlar vs vb . her bir nokta nin asiri ince isciligi ,detayi,asiri vakit harcama,,
< > ^james ustadin mukemmel is sunma istegi
(gelen izleyici mutlu ayrilsin) bakisi, ayri bi takdir edilesi ^motto'su.

bu arada , seriye dair hollywood sitesin de su pasaj onemli;
“It’s a coin toss right now. We won’t know until the middle of January,” he added. Hence, fans will have to wait at least a month to see how the film performs at the box office before speculating about the future of Avatar.

ocak periyodu kilit . 3e dair bilanco ,izleyici ve elestirmen reaksiyonu vsvb.

bundan bagimsiz,
kendisine de hak veriyorum.< >
kendisi baska hikayeler filmler yapmak istiyor.
avatar dedigim gibi asiri mesakkatli ve minimum hata payi isteyen bir proje . bayagi da vakit aliyor.

yine de acik kapi birakmis gibi (2026 ocak ,kilit ) .

• Beğendim