Ben de arıyorum TMSF'nin açıklamasını arıyorum bakıyım yalan mıymış.O haberi post olarak @sürgünüm yalanlamişti 😕
https://fav10.net/forum/threads/show-tv-kan-emmeye-devam.209250/page-2#post-1645578Ben de arıyorum TMSF'nin açıklamasını arıyorum bakıyım yalan mıymış.
Tamam ben de buldum zaten.
sevmiyorum hiç denmezmiTamam ben de buldum zaten.TMSF hakkında böyle yalan haberler yapılmasını sevmiyorum hep.
Aslında ATV'ye el koysa iyi olurdu hany.sevmiyorum hiç denmezmiBence alttan alttan seviyorum demek istedin
alison hemen kayboldu ??b yorumuna ne ka sevindim izlemene değil kalan kısmına
Ayyy şomluk yapma hacıAslında ATV'ye el koysa iyi olurdu hany.Seviyorum ama elinde ki kuruluşların kıymetini bilmiyor bkz : Cine 5.
3'üncü sezondan sonra tıkandım izleyemedimBakalım sen kaçta tıkancanYazın devam edicem inş.Sırf Hannah için
alison hemen kayboldu ??
içlerindeki en güzel kızdı ilk sahnede kayboldu ne iş yaw??
mns reytingi dizinin 30 tan 15 e düştü galiba
Bişeyler oldu 3.sezon fena aşka sardılar dizi konusundan koptu ben koptum sevdiğim haldeseversem yarıda bırakmamda başlayıpta yarıda bıraktığım tek dizi sopranostur
Buğra canla başka Bugünün Saraylısı'nı istiyor keza ben de Vadi ve Kim Milyoner Olmak Ister'i. En geç Sezon Sonuna kadar TMSF el koymalı Kanala bence.Ayyy şomluk yapma hacıŞu sezon bitsin hele seneye kötü giderse o zaman bişeyler derik
KMOİ iç yapım nasıl alacanız?Buğra canla başka Bugünün Saraylısı'nı istiyor keza ben de Vadi ve Kim Milyoner Olmak Ister'i. En geç Sezon Sonuna kadar TMSF el koymalı Kanala bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?