Diğer 3ü merak ettim kesin oları da izliyorsun
Ekrandaki en kaliteli 5diziden 2si gk lar neyse gk basladi cuzzz
Diğer 3ü merak ettim kesin oları da izliyorsun
Ekrandaki en kaliteli 5diziden 2si gk lar neyse gk basladi cuzzz
1poyraz 2gun.kiz. 3gk 4kosem 5kordugum-ask yeniden ayrica kaliteli buluyorsam izlerim herhalde tersi sacma olurDiğer 3ü merak ettim kesin oları da izliyorsun
Tamam tamam sus asagsdagafa1poyraz 2gun.kiz. 3gk 4kosem 5kordugum-ask yeniden ayrica kaliteli buluyorsam izlerim herhalde tersi sacma olur
Ay yapim dizilerine don dicem de koca sirketi yerden yere vurdugun malkocoglan ayakta tutuyorTamam tamam sus asagsdagafa
Tek iş yapıyorken neyi ayakta tutuyor anlamadımAy yapim dizilerine don dicem de koca sirketi yerden yere vurdugun malkocoglan ayakta tutuyor
Danalar dizisi batti tabiTek iş yapıyorken neyi ayakta tutuyor anlamadım
İyi de 2 dizisinden birisi... yaprak dökümü aşkı memnu varken de al yazmalım son dizileri çökmüştü. Karadayı kpa yaprken de kıvanca iş yaptı olmadı. İlla bir fos her sezon.bu sezon 3-4 iş filan yapsa dediğin olurdu. 2 iş yaptı diye fazla havalandın. 2.sezonu görecez ne hale gelecek diziDanalar dizisi batti tabi
Senaryosu asiri klise dusmesi zorİyi de 2 dizisinden birisi... yaprak dökümü aşkı memnu varken de al yazmalım son dizileri çökmüştü. Karadayı kpa yaprken de kıvanca iş yaptı olmadı. İlla bir fos her sezon.bu sezon 3-4 iş filan yapsa dediğin olurdu. 2 iş yaptı diye fazla havalandın. 2.sezonu görecez ne hale gelecek dizi
3 dizisi yaptı onlarcası tuttu... senşn tims gibi hep aynı şeyi dayamıyor güzeller kullarımızaSenaryosu asiri klise dusmesi zorson 3dizisi erken final yapti sonucta aydirik yapimin
Bnm her dizidi tutsun iddiam yok tekbdizi yapsin my gibi her yerde lider olsun3 dizisi yaptı onlarcası tuttu... senşn tims gibi hep aynı şeyi dayamıyor güzeller kullarımıza
Tabletten yazarken yoruluyorum zor oluyor. Ama sen biliyorsun😉Bnm her dizidi tutsun iddiam yok tekbdizi yapsin my gibi her yerde lider olsunonlarcasi tuttu derken kac dizisi var ki ay yapim ff sorumlusu
10 cikar da20 olmaz gibi neyse gk ya doneyim ben de telden zorlaniyimTabletten yazarken yoruluyorum zor oluyor. Ama sen biliyorsun😉
Ben 20 demedim zaten10 cikar da20 olmaz gibi neyse gk ya doneyim ben de telden zorlaniyim
Onlarca diyince insan 30-40-80-90 bekliyor daBen 20 demedim zaten
FOX'un yerine gelsin yine.TGRT yeniden açılıyormuş, Nisan ayında test yayını Haziran ayında da uydu ve diğer platformlarda yayına başlayacakmış. Yeni logosu da bu olacakmış.Fakat kesin haber olmadığı için konuyu açamıyorum yakında netleşir.
Bence Samanyolu'nun frekanslarını kullanırlar boşta diye biliyorum.FOX'un yerine gelsin yine.
TGRT yeniden açılıyormuş, Nisan ayında test yayını Haziran ayında da uydu ve diğer platformlarda yayına başlayacakmış. Yeni logosu da bu olacakmış.Fakat kesin haber olmadığı için konuyu açamıyorum yakında netleşir.
TGRT'nin logosu çok güzeldi keza temaları da zaten bildiğim kadarıyla bu logoyu ve temaları Amerikalılara yaptırmışlar ama bu yeni logo cidden hoş durmuyor, eğer gerçekten geri dönecekse eski logo ve temalarını yenileyip kullanmaları lazım.Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor, TGRT'nin eski logosu bana ilk dönem çocukluk günlerimi hatırlatır 2-3-4'lü yaşlar, ne güzel günlerdi. Nerede o günler.
Ekli dosyayı görüntüle 48574
3 dizisi yaptı onlarcası tuttu... senşn tims gibi hep aynı şeyi dayamıyor güzeller kullarımıza
TGRT yeniden açılıyormuş, Nisan ayında test yayını Haziran ayında da uydu ve diğer platformlarda yayına başlayacakmış. Yeni logosu da bu olacakmış.Fakat kesin haber olmadığı için konuyu açamıyorum yakında netleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?