Lo bu senekileri boş ver seneyekilere yoğunlaş bu senekiler seneye bozcak
Bir tek kvp kalsın elinde yeter
Başka ne izliyorsun ki
valla yabancı dizilerim var tamamlamam lazım kırgın çicekler var kara sevda var
eve dönüş izlicem daha
Lo bu senekileri boş ver seneyekilere yoğunlaş bu senekiler seneye bozcak
Bir tek kvp kalsın elinde yeter
Başka ne izliyorsun ki
Kırgının konusu biter.valla yabancı dizilerim var tamamlamam lazım kırgın çicekler var kara sevda var
eve dönüş izlicem daha
Kırgının konusu biter.
Eve dönüşte sene sonunda final yapar geriye bi tek kara sevda kalıyor
Şunu söyliyim zaten tubamız arap dünyasını aşıp genel dünya çapına ulaştı yani burada tuba için bir sıkıntı göremiyorum diğer oyuncular için birşey söyleyemem meryem almanyada olsaydı olurdu artık çok geç olmamış demekki zorluyorsunextra turki en iyiler bölümüen çok kiralık aşk ve paramparça varoyuncu olarak da meruoşumsonunda araplar da doğru yolu buldu no beren (@destere @sokak sanati @yiğit @Bully) no tuba (@sürgünüm @-potterhead- @FurkanTB ) ve no hazal (@denizz19) @*YıldırıM* yaptırmış olabilir bu programı@Harunnn60 @Çiğdem- @vadikızı @cookies @ozgur2113 @mrt-06
hangi dünya panpa TBFC dünyası sanırımŞunu söyliyim zaten tubamız arap dünyasını aşıp genel dünya çapına ulaştı yani burada tuba için bir sıkıntı göremiyorum diğer oyuncular için birşey söyleyemem meryem almanyada olsaydı olurdu artık çok geç olmamış demekki zorluyorsun
Diğer konuda yazdım zaten 148 olduğunu daha ne olsunhangi dünya panpa TBFC dünyası sanırımen çok satılan dizisi daha 60 ülke olmamış)))
hayallerden bahsetme panpa haberi koy öyle bir haber çıktıysaDiğer konuda yazdım zaten 148 olduğunu daha ne olsun
Hehehe ben onu gerekli kişiden öğrendim yani bizzat söyledi inanıp inanmamak ssna kalmışhayallerden bahsetme panpa haberi koy öyle bir haber çıktıysa
gerekli kişi Tuba olmuyor gülüm itv inter medya ya da ay yapım oluyorHehehe ben onu gerekli kişiden öğrendim yani bizzat söyledi inanıp inanmamak ssna kalmış
Biz ki tüm dünyada kanalımızı en tepeye taşıdık ve dahi taşıyacağız. Kendimize karşı rakip olmaya çalışan ama olamayan diğer kanalları da cehennem ateşlerinde yakacağız.extra turki en iyiler bölümüen çok kiralık aşk ve paramparça varoyuncu olarak da meruoşumsonunda araplar da doğru yolu buldu no beren (@destere @sokak sanati @yiğit @Bully) no tuba (@sürgünüm @-potterhead- @FurkanTB ) ve no hazal (@denizz19) @*YıldırıM* yaptırmış olabilir bu programı@Harunnn60 @Çiğdem- @vadikızı @cookies @ozgur2113 @mrt-06
hadsiz melun biz biziz sen değilsin.ssBiz ki tüm dünyada kanalımızı en tepeye taşıdık ve dahi taşıyacağız. Kendimize karşı rakip olmaya çalışan ama olamayan diğer kanalları da cehennem ateşlerinde yakacağız.
Siz siz değilseniz biz kimiz?hadsiz melun biz biziz sen değilsin.ss
sen ancak kapıkullarımızdan biri olursun kaliteden anlamayan biz olamazSiz siz değilseniz biz kimiz?
Biz ki Hürrem Sultanımızın yoluna ışıktutan sultanımız için nice kelleler alan kullarız. Sizi boğazın serin sularına atmayı iyi biliriz.:sssen ancak kapıkullarımızdan biri olursun kaliteden anlamayan biz olamaz
beceremiyorsun melun.ss o kelleleri alan hürrem sultanımızdır biz olmak için onun gölgesinde yer almak yeterlidirBiz ki Hürrem Sultanımızın yoluna ışıktutan sultanımız için nice kelleler alan kullarız. Sizi boğazın serin sularına atmayı iyi biliriz.:ss
Sizin haddiniz mi bizim konumumuzu sorgulamak. Siz gidin Yaroşunuzu izleyin kalite soksunusunuz.beceremiyorsun melun.ss o kelleleri alan hürrem sultanımızdır biz olmak için onun gölgesinde yer almak yeterlidir
yaroş???Sizin haddiniz mi bizim konumumuzu sorgulamak. Siz gidin Yaroşunuzu izleyin kalite soksunusunuz.
haddini bil uykunda nefesini keserizCarlos & Yaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?