Keyiflerinden yapmadılarya cnmFinal yaptı yayından kaldırılmış mı oluyor,haziran da yaptı hemde sezon ortsında değil
Keyiflerinden yapmadılarya cnmFinal yaptı yayından kaldırılmış mı oluyor,haziran da yaptı hemde sezon ortsında değil
Ya bi defol gittt
kız herkes netflixe kaçıyorumş ay yapım ,med yapım, tims&b , bergüzar, halit, burak özçivit, elçin sangu 😱 bizim forumdaki kanal fanları @mrt-06 @xBUGRAx @ozgur2113 @YıldırıM @Aserat @Yiğitt @sokak sanati da defolur gider böyleceKeyiflerinden yapmadılarya cnm
Ntc nerden benim oluyor be?kız herkes netflixe kaçıyorumş ay yapım ,med yapım, tims&b , bergüzar, halit, burak özçivit, elçin sangu 😱 bizim forumdaki kanal fanları @mrt-06 @xBUGRAx @ozgur2113 @YıldırıM @Aserat @Yiğitt @sokak sanati da defolur gider böyleceortalık @Dosi ile @denizz19 un ntc yapımına ve sümüklü oyuncularına kalacak 😱 😱 kız kanal fanlarından kurtuldum derken bunların hepsi gidertse vadi döner yine bana rahat yok işin yoksa şimdi de vadicilere hadlerini bildir@cookies @batuhankaralar @Almila @dizi kolik @Sherlock @MasacRE- @DarkLegenD @kerem @ozmoturk @dreamy @turkuazz
http://www.milliyet.com.tr/netflix-yerli-pazari-ele-mi/cadde/ydetay/2733563/default.htm
NTC benim firmamNtc nerden benim oluyor be?@denizz19 denince ikinci isim Dosi geliyor hep akla
Ben hem Ab hem total izleyen biriyim. Ben hem pop hem arabesk hem de yabancı müzik dinleyen biriyim. Aaaaa yeter ama
Orasını anladık ve @xemrexxx nin mesajının o kısmınada tamamda işin içine ben niye giriyorumNTC benim firmam
Benden niye rahatsız oluyon onlar seni yanıma yakıştırıyor sen bana sinir oluyon deli mi neOrasını anladık ve @xemrexxx nin mesajının o kısmınada tamamda işin içine ben niye giriyorumDeniz'in yanına bonus olarak Dosi ekleniyor
Senden baya rahatsız olmaya başladım
Delirdim, delirttiniz!! DaraldumBenden niye rahatsız oluyon onlar seni yanıma yakıştırıyor sen bana sinir oluyon deli mi ne
Anladım.Delirdim, delirttiniz!! DaraldumKonuşturma beni fazlaanla işte meseleyi ama anlamakla yetin, sakın yorum yapma
Pinti desterenin bile hesabı vardı oradan izliyordu beyefendi normal siteler onun karizmasını düşürürmüşkız herkes netflixe kaçıyorumş ay yapım ,med yapım, tims&b , bergüzar, halit, burak özçivit, elçin sangu 😱 bizim forumdaki kanal fanları @mrt-06 @xBUGRAx @ozgur2113 @YıldırıM @Aserat @Yiğitt @sokak sanati da defolur gider böyleceortalık @Dosi ile @denizz19 un ntc yapımına ve sümüklü oyuncularına kalacak 😱 😱 kız kanal fanlarından kurtuldum derken bunların hepsi gidertse vadi döner yine bana rahat yok işin yoksa şimdi de vadicilere hadlerini bildir@cookies @batuhankaralar @Almila @dizi kolik @Sherlock @MasacRE- @DarkLegenD @kerem @ozmoturk @dreamy @turkuazz
http://www.milliyet.com.tr/netflix-yerli-pazari-ele-mi/cadde/ydetay/2733563/default.htm
Balon haberdir bu,bişeycik olmazkız herkes netflixe kaçıyorumş ay yapım ,med yapım, tims&b , bergüzar, halit, burak özçivit, elçin sangu 😱 bizim forumdaki kanal fanları @mrt-06 @xBUGRAx @ozgur2113 @YıldırıM @Aserat @Yiğitt @sokak sanati da defolur gider böyleceortalık @Dosi ile @denizz19 un ntc yapımına ve sümüklü oyuncularına kalacak 😱 😱 kız kanal fanlarından kurtuldum derken bunların hepsi gidertse vadi döner yine bana rahat yok işin yoksa şimdi de vadicilere hadlerini bildir@cookies @batuhankaralar @Almila @dizi kolik @Sherlock @MasacRE- @DarkLegenD @kerem @ozmoturk @dreamy @turkuazz
Reyting sonucunu hangi siteden öğrendin?Elimi bırakma baya artmış. 7 reyting almış. Show yine hayal kırıklığı yaşamış. O dizi tutmaz.@mrt-06
Reyting sonucunu hangi siteden öğrendin?
Abc 1 reyting sisteminden çıktı mı?Medyaradar diye bir siteden.
Abc 1 reyting sisteminden çıktı mı?
hoşt diyorum sana son izlediğim gençlik dizisi küçük sırlardı teee @Çiğdem- in evde kalmadığı zamanlardanSende o ergenlerden birisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?