Devamı..
https://m.youtube.com/results?q=Çağatay neslihan gece&sm=3
Yaa insanlar ne güzel şeyler düşünüyor. Çok güzel ikili olmuş. Umarım olur bunları izlerim.@Yiğitt @xBUGRAx @Billy Kane @Çiğdem- @Harunnn60 @turkuazz @12.Adam @mrt-06 @xemrexxx
ayy 2 gıcığı tam bulmuşlar birbirlerine
bu dizi daha iyi benceDizi olursa harika olur
Rusyayla uçak düşüp, bariştiktan sonra çıkan haberler değil mibiz yine kapıyı açmışız kudur @Forumdash@Çiğdem- ve @Yiğitt diz de kudurun dizi tutarsa 4 sezon rus kadınları izlicezbence konu olmadan da izlenir dizi @Doğu @MasacRE- @MEnes@cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @xBUGRAx @ozgur2113Ekli dosyayı görüntüle 56703
bugün yine çıkmış herhalde farklı dizidir bu dedikleriRusyayla uçak düşüp, bariştiktan sonra çıkan haberler değil mipörsük haberlerine başlim
Rusyayla böyle yapılcak edilcek haberleri çıkmıştı. Neyse şu aralar ruslara sardım zaten, izlerimbugün yine çıkmış herhalde farklı dizidir bu dedikleri
nasıl bişiydi biraz tarif et yüce kraliçemiz ekatarinanın hayatını anlatan diziyi mi diyorsun yoksa my oyuncusunun oynadığı oryantal diziyi miRusyayla böyle yapılcak edilcek haberleri çıkmıştı. Neyse şu aralar ruslara sardım zaten, izlerimacaba bi tane my çakması dizisi vardı sen onun fragmanını atmıştın buralara bul onu da bi bakayım
Sanırım onasıl bişiydi biraz tarif et yüce kraliçemiz ekatarinanın hayatını anlatan diziyi mi diyorsun yoksa my oyuncusunun oynadığı oryantal diziyi mi
youtubede inglizce altyazılı bölümleri vardı kaldırılmışSanırım oyine my oyuncusu filan bişeyler geveliyordunkırmızı elbiselimiydi afişi ne. Baya guzele benziyordu afişi
Adını bile bilmiyorumyoutubede inglizce altyazılı bölümleri vardı kaldırılmışmuhteşem yüzyılı pazarlayan izzet pintocuğum o diziyi de satın alıp dünyaya pazarlatıyor sanarım o kaldırttı bölümleri ara bul işte
elin rus dizisinin reytingini napıcanAdını bile bilmiyorumrusça öğreneyim bulurum. Reytingi bulmak gibi zor olucak ama bakarım
Onu demıyorum, zar zor bulurum diziyide dıyorumelin rus dizisinin reytingini napıcan
al rusçan varsa tüm ilk sezonOnu demıyorum, zar zor bulurum diziyide dıyorum
tÜRK YAPIMI diyecek tabi gevur yapımı demeyecekk ne var bunda ayollbiz yine kapıyı açmışız kudur @Forumdash@Çiğdem- ve @Yiğitt diz de kudurun dizi tutarsa 4 sezon rus kadınları izlicezbence konu olmadan da izlenir dizi @Doğu @MasacRE- @MEnes@cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @xBUGRAx @ozgur2113Ekli dosyayı görüntüle 56703
Dizi olursa harika olur
Большое спасибо
biricik dizim elif arjantinde rakiplerine acımıyordu solluyordu hepsinitÜRK YAPIMI diyecek tabi gevur yapımı demeyecekk ne var bunda ayoll
biricik dizim elif arjantinde rakiplerine acımıyordu solluyordu hepsinimedcezir belli zaten hangi dizi olduğu ; mar de amores de öbgz oluyor; el sultan zaten biziz, inşallah bizi de geçmez@mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Yiğitt @Thequeer @ozgur2113 @xBUGAx
https://twitter.com/x/status/896022388831391744
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?