senin ekşide öyle demiyor ama en başaklı ! kadın diyorkadında başak varsa ondan uzak durmak lazım
Bak google'ye "başaklı" yazınca ne çıkıyor
"tuttuğunu koparır, sözünü geçirir, mert, yiğit, yürekli, güçlü, cesur." İşte böyle bir insan Lagertha
senin ekşide öyle demiyor ama en başaklı ! kadın diyorkadında başak varsa ondan uzak durmak lazım
başak erkeğe kuku kadına yakışır her malzemenin yerinde kullanılması şartBak google'ye "başaklı" yazınca ne çıkıyor
"tuttuğunu koparır, sözünü geçirir, mert, yiğit, yürekli, güçlü, cesur." İşte böyle bir insan Lagertha
twitter kynaklı haberler açılmıyorKonusu açıldı mı bilmiyorum ama M. Y. Kösem 30. Bölümüyle final yapacak. @xemrexxx bu konu bu senin hakkın [emoji4]
Anne ise sezon sonunda final yapacak. Artık açmışken bunuda aç tabi açılmadıysa.
Benim kaynak sağlam öyle twitterden pek anlamam. Sen aç benden söylemesi [emoji4]twitter kynaklı haberler açılmıyor)) o dediğin konu açıldı ve kilitlendi)
hahakırgın marul @denizz19 ile anlaştık içerde ye nanik yapıcaz birlikte (eee artık söz dizisi başladı neticede) neyse ilk haberimizkudurun @mrt-06 ve @Çiğdem-@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @DarkLeqenD @destere @BullyEkli dosyayı görüntüle 54851
altta haberi yapanın adı yazıyor harbiden de deniz marulunun kel haline benziyor adam 😱hahabunu beklemezdim senden
yine reklam kokan hareketlerkırgın marul @denizz19 ile anlaştık içerde ye nanik yapıcaz birlikte (eee artık söz dizisi başladı neticede) neyse ilk haberimizkudurun @mrt-06 ve @Çiğdem-@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @DarkLeqenD @destere @BullyEkli dosyayı görüntüle 54851
Arka sokaklarda ambulansa tuzak kuruyor gümüş pusu kuruyor mesutu kurtaran doktora @xemrexxxgeçen yine büyük oyunu bozuyorum@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @BesaleT @Tolstoyevski @DarkLeqenD @denizz19 @mrt-06 @Dosi @Bully @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 54859
la topaç destere, @Çiğdem- le @batuhankaralar ı kahredecek bir haber duydum doğrulatınca konusunu açıcam, sen çikinellaya yakın dur haberi görünce kesin bayılacak suni tenefüs falan yaparsınyine reklam kokan hareketlerdizilerle ilgili bu tarz haberler iyi veya kötü olsun farketmeztemel neden reklamdır
kenan meryem haberinden daha kötü ne kaldı geriye beela topaç destere, @Çiğdem- le @batuhankaralar ı kahredecek bir haber duydum doğrulatınca konusunu açıcam, sen çikinellaya yakın dur haberi görünce kesin bayılacak suni tenefüs falan yaparsın@Harunnn60 @cookies @vadikızı @Dosi
haberi açınca görürsünkenan meryem haberinden daha kötü ne kaldı geriye bee
İkisini de ancak bu perişan eder dimi @Çiğdem-kalbin temizmiş panpa nasıl bildin 😱 meryem 3.sezonda da edho dayım demiş videosu youtubea yüklensin röportajın konusunu açıcam
İkisini de ancak bu perişan eder dimi @Çiğdem-
buldu yağlı kapıyı gitmiyor ayollkalbin temizmiş panpa nasıl bildin 😱 meryem 3.sezonda da edho dayım demiş videosu youtubea yüklensin röportajın konusunu açıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?