Flash tv en başa oturmuş bi de.Kanalların genel müdürleri RTÜK başkanıyla bir araya gelmişler kanalların genel müdürleri bunlarmış.
Ekli dosyayı görüntüle 54366
@xemrexxx @MayısKralı @Ahmad @Çiğdem- @destere @cookies @Aserat @batuhankaralar
Flash tv en başa oturmuş bi de.Kanalların genel müdürleri RTÜK başkanıyla bir araya gelmişler kanalların genel müdürleri bunlarmış.
Tek bayan Flash TV'miş.hahah ayy vlla flash tv tam kendine yakışan bir müdür bulmuş ayoll
flas ın tosuncuk sarışını biraz sayıflasa belki bakılacak bişey olur bu şekliyle hepsi baskül ailesi bireyleri olmuşKanalların genel müdürleri RTÜK başkanıyla bir araya gelmişler kanalların genel müdürleri bunlarmış.
flas ın tosuncuk sarışını biraz sayıflasa belki bakılacak bişey olur bu şekliyle hepsi baskül ailesi bireyleri olmuş
TELEVİZYON DÜNYASINI 1 AVUÇ ÇAPULCU İDARE EDİYOR DİYORLARDIDA İNANMIYORDUK AYOLLTek bayan Flash TV'miş.
Romeo and juliet uyarlaması adlı dizi yakında flaşh tv de @Çiğdem-TELEVİZYON DÜNYASINI 1 AVUÇ ÇAPULCU İDARE EDİYOR DİYORLARDIDA İNANMIYORDUK AYOLL
Kanalların genel müdürleri RTÜK başkanıyla bir araya gelmişler kanalların genel müdürleri bunlarmış.
meryoşum edho dan sonra 3 yıl daha dizi yapmaz bu başlıktan dolayı milyon milyon tazminat alırhahah ayy vlla flash tv tam kendine yakışan bir müdür bulmuş ayoll
En yakışıklı müdür de bizimki.Flash tv en başa oturmuş bi de.
flas ın tosuncuk sarışını biraz sayıflasa belki bakılacak bişey olur bu şekliyle hepsi baskül ailesi bireyleri olmuş
Flash TV'nin müdürü Sihirli Annem'deki periliçeye benziyor.TELEVİZYON DÜNYASINI 1 AVUÇ ÇAPULCU İDARE EDİYOR DİYORLARDIDA İNANMIYORDUK AYOLL
Rezalet... O gün demiştim sen beni dinlemiyon mu bunlar kağıt üzerinde batık gözüküyorlar o yüzden davayı kazansan da tazminat alamıyorsun.
Habere attım saf. Bu kadar iğrenç bir gazetecilik anlayışı olmaz.ıyyy akitçi totalcan diss atmış .ss
la o değil de ilk defa meryoşum hakkında bir haberi anlamadım şu an depresyondayım.ssHabere attım saf. Bu kadar iğrenç bir gazetecilik anlayışı olmaz.
Çince bilmiyorum tatlım.la o değil de ilk defa meryoşum hakkında bir haberi anlamadım şu an depresyondayım.ss
Ekli dosyayı görüntüle 54368
japonca o yazı safozÇince bilmiyorum tatlım.
Sinir oldum şu habere ya. Göstermeyin bana böyle şeyler.
İkisi de aynı kökene dayalı alfabeler sadece biri sondan eklemeli diğeri kökten türemeli.japonca o yazı safoz
ama armut tip harika bir benzetme tubişin bacakları kısa totosu yere yakın bir kadın yani armuda birebir benziyor orantısal olarak bir arıza var ama yüzü muhteşem güzel yüzüyle kurtarıyor
Bunu diyen aynaya bakmış mı.
ben de tubayı güzel bulmuyorum bnm için tip önemli değil yani ortalama olsa da olur önemli olan sıcakkanlı olması Tuba buzdolabı gibi kızBunu diyen aynaya bakmış mı.
ben de tubayı güzel bulmuyorum bnm için tip önemli değil yani ortalama olsa da olur önemli olan sıcakkanlı olması Tuba buzdolabı gibi kız
"""sokak"""" ağızıyla konuşma benle.ben de tubayı güzel bulmuyorum bnm için tip önemli değil yani ortalama olsa da olur önemli olan sıcakkanlı olması Tuba buzdolabı gibi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?