Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Malignant (2021)[SPOILER]James Wan, önceki işleriden farklı olarak değişik bir yola girmiş. Çamaşır makinesi sahnesinden sonra korkutma amacı hiç yok. Gerilim ve aksiyona yönelmiş. Gabriel'ın elektriği kontrol edebilmesi dışında doğaüstü (Cin, şeytan, iblis ve benzeeri) hiçbir unsur yok filmde. Conjuring ve Annabelle gibi filmler ile aynı değerlendirme ölçütlerini göz önünde bulundurarak bir eleştiri yapmak pek fazla doğru olmaz, şahsi kanaatimce.Filmi sevdim ve eğlendim. Gabriel'ın geriye doğru hareket etmesi çok ilgi çekici. Polis istasyonundaki dövüş sahnesi güzeldi. Ortada hiçbir sebep yokken sandalyeyi polislere atması saçmalar saçmasıydı ve ben hayvan gibi keyif aldım o andan. [/SPOILER]10 üzerinden 6.5
Malignant (2021)
[SPOILER]James Wan, önceki işleriden farklı olarak değişik bir yola girmiş. Çamaşır makinesi sahnesinden sonra korkutma amacı hiç yok. Gerilim ve aksiyona yönelmiş. Gabriel'ın elektriği kontrol edebilmesi dışında doğaüstü (Cin, şeytan, iblis ve benzeeri) hiçbir unsur yok filmde. Conjuring ve Annabelle gibi filmler ile aynı değerlendirme ölçütlerini göz önünde bulundurarak bir eleştiri yapmak pek fazla doğru olmaz, şahsi kanaatimce.
Filmi sevdim ve eğlendim. Gabriel'ın geriye doğru hareket etmesi çok ilgi çekici. Polis istasyonundaki dövüş sahnesi güzeldi. Ortada hiçbir sebep yokken sandalyeyi polislere atması saçmalar saçmasıydı ve ben hayvan gibi keyif aldım o andan. [/SPOILER]
10 üzerinden 6.5