Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Imdb puanı arada yanlış ve eksik olabiliyor. Çoğu filme hakkı olan puanı vermeyebiliyor. El Cuerpo onlardan biri diyebilirim net şekilde... Oriol Paulo'nun bu iki filmi arasında kalite farkı olarak bir fark göremiyorum... Kişiden kişiye göre değişiyordur belki onu bilemem. [SPOILER]El Cuerpo'daki son 20 dakika ve twistin eşine benzerine çok az rastlanılır. O kurguyu hayatım boyunca aklımdan çıkaramayacağım. The Invisible Guest'deki twist de o seviyede ona lafım yok ama El Cuerpo kesin bir şekilde underrated kalmış puanıyla... [/SPOILER]
Imdb puanı arada yanlış ve eksik olabiliyor. Çoğu filme hakkı olan puanı vermeyebiliyor. El Cuerpo onlardan biri diyebilirim net şekilde... Oriol Paulo'nun bu iki filmi arasında kalite farkı olarak bir fark göremiyorum... Kişiden kişiye göre değişiyordur belki onu bilemem.
[SPOILER]El Cuerpo'daki son 20 dakika ve twistin eşine benzerine çok az rastlanılır. O kurguyu hayatım boyunca aklımdan çıkaramayacağım. The Invisible Guest'deki twist de o seviyede ona lafım yok ama El Cuerpo kesin bir şekilde underrated kalmış puanıyla... [/SPOILER]