Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
#4729 Godfather’da da benzeri olmuştu sanırım Ama gerçekten senin vesilenle bu üçlemeyi bitirememiş olma ayıbımı kapatmış oldum, birlikte izlemeseydik vakit bulabilir miydim yakın zamanda bilmiyorumGerçekçi değil derken zaman yolculuğunu ve paradoksları katmadım, onlar zaten esas konu. Aksiyon sahnelerini söyledim ama o kadar göze batmıyor zaten sen de direkt o olumsuz yorumlarımı görmüşsün, ilk iki filmin neden bu filmden biraz daha üstte olduğunu düşündüğümü o nedenlerden dolayı açıklamıştım Dark ve gerçekçi değil 😱
#4729 Godfather’da da benzeri olmuştu sanırım Ama gerçekten senin vesilenle bu üçlemeyi bitirememiş olma ayıbımı kapatmış oldum, birlikte izlemeseydik vakit bulabilir miydim yakın zamanda bilmiyorum
Gerçekçi değil derken zaman yolculuğunu ve paradoksları katmadım, onlar zaten esas konu. Aksiyon sahnelerini söyledim ama o kadar göze batmıyor zaten sen de direkt o olumsuz yorumlarımı görmüşsün, ilk iki filmin neden bu filmden biraz daha üstte olduğunu düşündüğümü o nedenlerden dolayı açıklamıştım
Dark ve gerçekçi değil 😱