Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yok izlemedim, bana film önermeyen bir sen kalmıştın bugün nerdeyse 10 saat ekran başında geçirdim (bazı zamanlar manyakça izleme modum devreye giriyor [USER=89122]@Sherlock[/USER] ) La Casa De Papel 8 bölüm artı Contagion filmini bitirdim bugün işin ilginç yanı enerjim tükenmedi buna rağmen ama yarın öğlene kadar bir şey izlemem dinlenirim Çarşamba izlemiştim ve bugünde daha etkisi vardı ama evet ertesi gün daha belirgindi orada kendimi ifade etmede zorlanmışım Film sponsorum [USER=88450]@Tolstoyevski[/USER] , Life is Beautiful filminden sonra 12 Angry Men'de harika dediğim bir iş oldu 😊Bakalım bir dahaki sefere bana ne önerecek
Yok izlemedim, bana film önermeyen bir sen kalmıştın bugün nerdeyse 10 saat ekran başında geçirdim (bazı zamanlar manyakça izleme modum devreye giriyor [USER=89122]@Sherlock[/USER] ) La Casa De Papel 8 bölüm artı Contagion filmini bitirdim bugün işin ilginç yanı enerjim tükenmedi buna rağmen ama yarın öğlene kadar bir şey izlemem dinlenirim
Çarşamba izlemiştim ve bugünde daha etkisi vardı ama evet ertesi gün daha belirgindi orada kendimi ifade etmede zorlanmışım
Film sponsorum [USER=88450]@Tolstoyevski[/USER] , Life is Beautiful filminden sonra 12 Angry Men'de harika dediğim bir iş oldu 😊
Bakalım bir dahaki sefere bana ne önerecek