Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
ANNEM[ATTACH=full]76311[/ATTACH]Uzun süredir merak ediyordum, Netflix'te görünce direkt izlemek istedim. Sumru Yavrucuk ne yapmış öyle ya, mükemmel iş çıkarmış. Kadın her sahneyi ayrı yaşamış, bayıldım. Özge Gürel'i de beğenirim zaten, yine güzel iş çıkarmış. Film deyince tabi aklıma hep Sumru Yavrucuk ve unutulmayacak 'Ayşe' karakteri gelecek. Senaryo klasik, fazla bir şey beklenmemeli. Sıkmadan izlettirdi, Sercan Badur'u görmek de güzeldi. Candan Erçetin'in 'Annem' şarkısı da güzel yakışmış, sonunda özel teşekkürü ona yaptılar zaten...
ANNEM
[ATTACH=full]76311[/ATTACH]
Uzun süredir merak ediyordum, Netflix'te görünce direkt izlemek istedim. Sumru Yavrucuk ne yapmış öyle ya, mükemmel iş çıkarmış. Kadın her sahneyi ayrı yaşamış, bayıldım. Özge Gürel'i de beğenirim zaten, yine güzel iş çıkarmış. Film deyince tabi aklıma hep Sumru Yavrucuk ve unutulmayacak 'Ayşe' karakteri gelecek. Senaryo klasik, fazla bir şey beklenmemeli. Sıkmadan izlettirdi, Sercan Badur'u görmek de güzeldi. Candan Erçetin'in 'Annem' şarkısı da güzel yakışmış, sonunda özel teşekkürü ona yaptılar zaten...