Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[spoiler]1-) O şartlarda hamile kalmak için beyinsiz olmak gerekir. Aksiyon yaratmak için illa hamile senaryosuna gerek yoktu. Bazı sahnelerde de bebeğin saniyeler içinde ölüp gitmesi gerekirdi. Annenin de öyle. Bu ayrı bir mantıksızlık. 2-)Görüyormuş gibi saklanmasını ve çok net bir vuruş yapmasını diyorum. Hassaslık konusu başka mantıksızlıklara yol açıyor, üst maddenin 3 cümlesi mesela. 3-) Zorlanan bir şey yok, yığınla asker dolu gezegendeyiz, yaratıklar zaten kör olduğu için bazı planlarla çatır çatır avlarsın. Ha oldu da ailenin yaşadığı yerde bu olanaklar yoktu, neden bu olanağın olmadığını izleyiciye anlatmalısın. Yoksa ben bunu sorgular dururum.[/spoiler]
[spoiler]1-) O şartlarda hamile kalmak için beyinsiz olmak gerekir. Aksiyon yaratmak için illa hamile senaryosuna gerek yoktu. Bazı sahnelerde de bebeğin saniyeler içinde ölüp gitmesi gerekirdi. Annenin de öyle. Bu ayrı bir mantıksızlık.
2-)Görüyormuş gibi saklanmasını ve çok net bir vuruş yapmasını diyorum. Hassaslık konusu başka mantıksızlıklara yol açıyor, üst maddenin 3 cümlesi mesela.
3-) Zorlanan bir şey yok, yığınla asker dolu gezegendeyiz, yaratıklar zaten kör olduğu için bazı planlarla çatır çatır avlarsın. Ha oldu da ailenin yaşadığı yerde bu olanaklar yoktu, neden bu olanağın olmadığını izleyiciye anlatmalısın. Yoksa ben bunu sorgular dururum.[/spoiler]