Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt0097576[/URL] Indiana Jones and the Last Crusade Uzun zamandır Top 250'deki izlemediğim filmlerin zirvesinde yer alıyordu, nihayet bu unvanı Metropolis'e devretmenin zamanı geldi. Komedi açısından serinin en iyi filmiydi. Indy'nin babasının filme katılması harika olmuş. Indy ile ikisinin arasındaki diyaloglar süperdi. Indy'nin Hitler'e günlüğü imzalattığı sahnede de kahkaha attım. Bu arada Nazi kız da pek güzeldi. Yalnız bazı sahneler çok iyi olsa da genel olarak serinin diğer iki bölümüne göre tempo düşüklüğü vardı. Aksiyon sahneleri hiç tatmin edici gelmedi. Belki de üst üste filmleri izlediğimden aksiyonun sıradanlaşmasından da gelmiş olabilir. Neticede çok hayranı olmadığım bir seri olmuş olsa da aksiyon sevmeyen ben bile sevdiğime göre izlenesi aksiyon serilerinden olduğu bir gerçek. Spielberg zamanın kısıtlı imkanlarına rağmen çok iyi iş çıkarmış. Harrison Ford da izlemesi keyif veren bir oyuncu. 7/10
[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt0097576[/URL]
Indiana Jones and the Last Crusade
Uzun zamandır Top 250'deki izlemediğim filmlerin zirvesinde yer alıyordu, nihayet bu unvanı Metropolis'e devretmenin zamanı geldi.
Komedi açısından serinin en iyi filmiydi. Indy'nin babasının filme katılması harika olmuş. Indy ile ikisinin arasındaki diyaloglar süperdi. Indy'nin Hitler'e günlüğü imzalattığı sahnede de kahkaha attım. Bu arada Nazi kız da pek güzeldi.
Yalnız bazı sahneler çok iyi olsa da genel olarak serinin diğer iki bölümüne göre tempo düşüklüğü vardı. Aksiyon sahneleri hiç tatmin edici gelmedi. Belki de üst üste filmleri izlediğimden aksiyonun sıradanlaşmasından da gelmiş olabilir.
Neticede çok hayranı olmadığım bir seri olmuş olsa da aksiyon sevmeyen ben bile sevdiğime göre izlenesi aksiyon serilerinden olduğu bir gerçek. Spielberg zamanın kısıtlı imkanlarına rağmen çok iyi iş çıkarmış. Harrison Ford da izlemesi keyif veren bir oyuncu.
7/10