Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt0082971[/URL] Raiders of the Lost Ark Sevmediğim bir türdeki en iyi filmlerden biri... Yıllar önce izlemiştim ama Indiana Jones serisinin diğer filmlerini izlemediğimden ve izlemek istediğimden önce bu filmi bir yeniden izleyeyim dedim... Filmin aksiyon filmleri arasında gerçekten özel bir yeri var. Farklı ve orijinal bir konu olduğundan aksiyon sahneleri de ilgi çekici. Özellikle ilk kısımlardaki tuzaklı sahneler harikaydı. Bunun dışında da yer yer filmde çok ilgi çekici, başarılı sahneler var. Teknik açıdan zaten 1981 şartları için kusursuz sayılabilecek bir film. O dönem için çığır açıcı filmlerden biri olsa gerek. Gel gelelim filmi çok sevmeme nedenime... Filmin aksiyonu güzel olsa da ana konusu epey zayıf ve sıkıcı. Senaryosu çok kötü yazılmış, diyaloglar ilgi çekici olmaktan çok uzak. Beğendiğim sahneler de çok filmde ama üfleyip püfleyerek zar zor izlediğim sahneler de çok... 7.5/10
[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt0082971[/URL]
Raiders of the Lost Ark
Sevmediğim bir türdeki en iyi filmlerden biri...
Yıllar önce izlemiştim ama Indiana Jones serisinin diğer filmlerini izlemediğimden ve izlemek istediğimden önce bu filmi bir yeniden izleyeyim dedim...
Filmin aksiyon filmleri arasında gerçekten özel bir yeri var. Farklı ve orijinal bir konu olduğundan aksiyon sahneleri de ilgi çekici. Özellikle ilk kısımlardaki tuzaklı sahneler harikaydı. Bunun dışında da yer yer filmde çok ilgi çekici, başarılı sahneler var. Teknik açıdan zaten 1981 şartları için kusursuz sayılabilecek bir film. O dönem için çığır açıcı filmlerden biri olsa gerek.
Gel gelelim filmi çok sevmeme nedenime... Filmin aksiyonu güzel olsa da ana konusu epey zayıf ve sıkıcı. Senaryosu çok kötü yazılmış, diyaloglar ilgi çekici olmaktan çok uzak. Beğendiğim sahneler de çok filmde ama üfleyip püfleyerek zar zor izlediğim sahneler de çok...
7.5/10