Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt0101829[/URL]Savaş sonrası Almanyasını gözler önüne seren, ilginç teknikli bir filmdi. Her LVT filminde olduğu gibi yine alışılmışın dışında çok iyi bir sona sahipti. Filmin anlatım tarzı Dogville kadar olmasa da epey ilginçti. Ayrıca çekim tekniği ve görüntü yönetmenliği de bir o kadar ilginç, siyah beyaz olmasına rağmen vurgulanan sahneler renkliydi aynı Sneijder'in Listesi filmindeki küçük kız sahnesi gibi.[SPOILER]Film boyunca anlatıcının psikolog/psikiyatri olduğunu ve kahramanın da onun hastası olduğunu, klinikte psikoterapi uygulandığını düşündüm. Fakat çok ilginç ki öyle değilmiş.Boğulma sahnesi müthişti, yukarıda gördüğü kendisi yüzünden ölmüş çocuğa rağmen yine de bir umut kurtulmak için çabaladı içgüdü gereği... Ötekilere ne oldu merak ediyorum ama kadın tahminen ölmüştür kelepçeliydi zaten, amcasına ne oldu en çok onu merak ediyorum. [/SPOILER]Filmden keyif aldım, güzel bir tat bıraktı. İzlediğim LVT filmleri sıralamasına Nhmphomonaic Vol 2'den sonra sondan ikinci sıradan girmiş olsa bile;8.0/10
[URL unfurl="true"]https://www.imdb.com/title/tt0101829[/URL]
Savaş sonrası Almanyasını gözler önüne seren, ilginç teknikli bir filmdi. Her LVT filminde olduğu gibi yine alışılmışın dışında çok iyi bir sona sahipti. Filmin anlatım tarzı Dogville kadar olmasa da epey ilginçti. Ayrıca çekim tekniği ve görüntü yönetmenliği de bir o kadar ilginç, siyah beyaz olmasına rağmen vurgulanan sahneler renkliydi aynı Sneijder'in Listesi filmindeki küçük kız sahnesi gibi.
[SPOILER]Film boyunca anlatıcının psikolog/psikiyatri olduğunu ve kahramanın da onun hastası olduğunu, klinikte psikoterapi uygulandığını düşündüm. Fakat çok ilginç ki öyle değilmiş.
Boğulma sahnesi müthişti, yukarıda gördüğü kendisi yüzünden ölmüş çocuğa rağmen yine de bir umut kurtulmak için çabaladı içgüdü gereği... Ötekilere ne oldu merak ediyorum ama kadın tahminen ölmüştür kelepçeliydi zaten, amcasına ne oldu en çok onu merak ediyorum.
[/SPOILER]
Filmden keyif aldım, güzel bir tat bıraktı. İzlediğim LVT filmleri sıralamasına Nhmphomonaic Vol 2'den sonra sondan ikinci sıradan girmiş olsa bile;
8.0/10