Kill Bill vol.2
İlk filmiyle hemen hemen aynı kalitedeydi. Aklımdan çıkmayacak sahnelere sahip.[spoiler] Özellikle bu sahne harikaydı bence.
Tarantino'nun en sevdiğim yanı beni filmlerindeki ölümleriyle güldürüyor olması.

Filmin en sevmediğim yanıysa uzun beyaz sakallı dedenin çekimlerinde kullanılan kameraya yaklaştırma olayıydı. Tamam uzakdoğu filmlerine gönderme ama yine de beğenemedim.[/spoiler]
Ayrıca bu serinin 3. filmi kesinlikle çıkmasın. Ne anlatılacak ki? Zorlama bir hikayeye gerek yok.
8.5/10
Rocky
Daha önce televizyonda bile denk gelmediğim, zaten gelsem de izlemezdim, o kült filmi sonunda izlemiş oldum. Bazı filmler cidden kendi zamanının filmleri. Klişe diyeceğimiz neredeyse her şey var. [spoiler]Sonu hariç. Sonunda Rocky kazanır ehehe diyordum ama kaybetmesi daha gerçekçi olmuş. [/spoiler] Bir de film boyunca Eye of the Tiger'ı beklemedim ve çalmadı. :/ Diğer filmlerinde sanırım. Ben izler miyim diğer filmlerini? Belki nostalji yapmak istediğim zaman olabilir ama uzun zamanlar sonra.
7/10
Million Dollar Baby
Aslında bu filme birazcık haksızlık yaptım çünkü bir gün arayla izlemek zorunda kaldım yarısını. İyi bir filmdi. Senaryo akıcıydı ve güzel sahnelere sahipti. Eastwood'dan beklemiyordum böyle bir yönetmenlik performansı.
Morgan Freeman'ın sesi sanki The Shawshank Redemption izliyor havası yarattı bende. 
8/10
Persepolis
Çok uzun zamandır izlemek istediğim bir filmdi. Belki de en doğru zamanda izledim. Beklentim çok yüksekti bu filmden ve kendileri beklentimi karşılayamadı. 
Ben daha çok siyaset ve bunun etkilerini daha çok görmek isterdim. Film doğal olarak Batılı gözünden anlatılmış. Elbette şeriatın, ya da aşırı dinciliğin tek kötü yanı içki içememek olmasa gerek. Daha derin şeylere değinilmesini isterdim. Özgürlük gibi.[spoiler]Kızın Viyana'daki seks maceralarını dinlemekten keyif alamadım maalesef.[/spoiler] Üzülerek; 6.5/10
Trainspotting
Bu film neyi anlatıyordu? Film başladı, sahneler göründü ve film bitti. [spoiler]Tuvalet sahnesinin amacını anlayamadım. Film izlerken midemin bulandığı sahnelerin başında gelecek. Ve tabi fışkıran boklar. -Boka bok denir, sansür koyamadım açıkçası.
- Kara mizah mı yapılmaya çalışılmış, yoksa başka bir şey mi? İğrenç şeylere gülmüşlüğüm var en basit örnek yukarıdaki Kill Bill'deki ölüm sahneleri.
Uyuşturucu krizindeyken yataktayken gördüğü halüsinasyonlar filmin en iyi sahnelerindendi. [/spoiler] Requiem for a Dream'ı da sevmemiştim zaten. Zalımsın Imedebe.
6/10