Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
ilk izlediğindede pek bir puan vermemişsinde yani değişmemiş durum )robotlar tuhaf bir şekilde duygusaldı bu filmde nerdeyse pembe dizi kıvamındaydı artu nun geride kaldığı sahnede öksüz kalmış köpek yavrusu gibi mıyykmıyyk edişi yine tenekenin kolu koptuğunda beni bırakın gidin diye insani duygular sergileyişi felan gözüm yaşardı izlerken )kız da, kız derken prensesten bahsediyorum? kukuleta saçlı olandan (o dönemin modasıymış o saç şekli ) bir iticiydi hiç sorma bizim yeşilçam filmlerinde öyle sahneler vardır son sahnenin ödül töreniyle noktalanışı sanki bilimkurgu değilde ABD vietnam savaşından dönen askerlere madalya takıyordu prenses gözlerim natalie gibi güzel bişey aradı yoktu , yine watoo gibi karakterler aradı yoktu, solo ve luke un komiklik yaptıkları koridordaki birbirlerini ışınlama sahneleri tam fiyasko ıyyk )kurtulmak için çöp atılan çukura atlamaları felan heyecanı biraz yükseltti ordada tabi heyecan doruğa çıksın diye su solucanı luke u çekip çekip bıraktı çekip çekip bıraktı ne kadar heyecanlandım o sahnede anlatamam )onca çöp yığınını bunlarla birlikte tezek kıvamına getiren çöp sıkıştırıcı makina bir türlü bunlara denk getiremedi, getirse erken bitecekti film kurtulacaktıkda
ilk izlediğindede pek bir puan vermemişsinde yani değişmemiş durum )
robotlar tuhaf bir şekilde duygusaldı bu filmde nerdeyse pembe dizi kıvamındaydı artu nun geride kaldığı sahnede öksüz kalmış köpek yavrusu gibi mıyykmıyyk edişi yine tenekenin kolu koptuğunda beni bırakın gidin diye insani duygular sergileyişi felan gözüm yaşardı izlerken )
kız da, kız derken prensesten bahsediyorum? kukuleta saçlı olandan (o dönemin modasıymış o saç şekli ) bir iticiydi hiç sorma bizim yeşilçam filmlerinde öyle sahneler vardır
son sahnenin ödül töreniyle noktalanışı sanki bilimkurgu değilde ABD vietnam savaşından dönen askerlere madalya takıyordu prenses
gözlerim natalie gibi güzel bişey aradı yoktu , yine watoo gibi karakterler aradı yoktu, solo ve luke un komiklik yaptıkları koridordaki birbirlerini ışınlama sahneleri tam fiyasko ıyyk )
kurtulmak için çöp atılan çukura atlamaları felan heyecanı biraz yükseltti ordada tabi heyecan doruğa çıksın diye su solucanı luke u çekip çekip bıraktı çekip çekip bıraktı ne kadar heyecanlandım o sahnede anlatamam )
onca çöp yığınını bunlarla birlikte tezek kıvamına getiren çöp sıkıştırıcı makina bir türlü bunlara denk getiremedi, getirse erken bitecekti film kurtulacaktıkda